Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Johnny Depp csak szerintem...

Johnny Depp csak szerintem rossz színész?

Figyelt kérdés

Én sehol sem a karaktert látom, akit játszik, hanem valamilyen szinten mindig csak magát Deppet…

Illetve ezen kívül nem tudok egyetlen olyan jelenetről sem, egyik filmjeiből sem, ami kifejezetten a játékának köszönhetően felejthetetlen.

2022. aug. 12. 12:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha olyan színészekre gondolok, akik hitelesek, de mindig tudnak valami különlegeset mutatni, és szórakoztatónak lenni, akik mindig kiemelkednek, akkor olyan nevek jutnak eszembe, mint Woody Harrelson, Eric Roberts, Rutger Hauer pl. #10-es voltam.
2022. aug. 12. 17:51
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

Jól gondolod. Csak az olyan agyf@sz karaktereket tudja jól eljátsszani mint jack sparrow, willy wonka, vagy tim burton karakterei, de ennyi; minden más szerepében maximum közepes volt.

Az, hogy bohóckodni tud, nem színészi teljesítmény.

2022. aug. 12. 19:51
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

12-es

Láttad pld. a Titkos ablakban? Vagy a kilencedik kapuban?

2022. aug. 12. 20:21
 14/24 anonim ***** válasza:
24%
#13 Láttam. Sajnos.
2022. aug. 12. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon jó színész volt, olyan, aki szinte bármit el tud játszani, és a karakterei "éltek". De az utóbbi 10 évben nem volt említésre méltó alakítása, egy modoros ripacs lett, a karakterei "döglöttek". Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom...
2022. aug. 13. 00:20
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Régen jó színész volt. Utána a Karib sikerein felbuzdulva, átment pojácába. Egykaptafa lett az összes szerepe, karikatúra-szerű. Mindig ugyanaz csak más ruhákban és környezetben. Így jóval kevesebb erőfeszítéssel keres ugyanúgy qrvasok pénzt. A rendezőket kéne szidni, akik ezt hagyják/hagyták neki.
2022. aug. 13. 07:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerettem pár filmjét: A pokolból, Az Álmosvölgy legendája, A magányos lovas... Az Éjsötét árnyék is jó volt.

Nem volt kiemelkedő színész, de a mostani önnagához képest kifejezetten jó volt. Mindig az adott színészhez viszonyítom jó-e valami filmben vagy nem.

De ez a mostani... erőltetett, túljátszott ripacs amit az utóbbi években hoz... irritálóan idegesítő. És unalmas.

2022. aug. 13. 08:02
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Depp bármit el tud játszani, korunk egyik legjobb színésze, nem is értem, ez miért nem egyértelmű. Jack Nicholsonnal egy szinten van a ma élők közül.
2022. aug. 15. 08:39
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
#18: Abszolút nem. Soha nem tudna olyan jól eljátszani egy szerepet, mint Nicholson a Batmanben vagy a Száll a kakukk fészkérében.
2022. aug. 15. 11:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem Nicholson eléggé túlértékelt. Általában ugyanazt a "zizi" karaktert hozza minden filmben. A Ragyogás c. film-klasszikusnak is ő a gyenge pontja: már az elején őrült, nincs átmenet.
2022. aug. 15. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!