Hol tudom megnézni a teljes videót, ahol a BTS bejelenti hogy szünetelnek?
Figyelt kérdés
(lehetőleg magyar felirattal)2022. aug. 1. 20:27
1/11 anonim válasza:
Angol felirattal itt van.
2/11 anonim válasza:
Nem szünetelnek, fordítási hiba volt, ezt Jungkook is elmondta egy Vlive-ba, csak most solo albumokat csinálnak és jobban figyelnek a solo karrierjükre,de semmi köze nincs a szüneteltetéshez
3/11 anonim válasza:
Menniük kell katonának lassan, akkor úgyis lesz szünet
4/11 anonim válasza:
Lol legyetek akar reálisak, nemhogy szünetelnek, konkrétan feloszlottak. Minden más. Fogadjátok el. (Army vagyok, vagyis voltam) rohadt gáz amit csináltak az elmúlt 1 évben 🥲🫡
6/11 A kérdező kommentje:
#4 kifejtenéd?
2022. aug. 19. 06:52
7/11 anonim válasza:
#2. Ember. Ezzel a "fordítási hiba" hülyeséggel csak az idióta toxikus ARMY-kat akarják nyugtatni. Amúgy meg megérdemlik, hogy szünetre menjenek.
8/11 anonim válasza:
Ha feloszlottak (disbandment) volna, akkor nem lenne Bangtan Bomb, Run BTS és nem lenne BTS koncert idén októberben, ugyanis nem létezne már olyan, hogy BTS. Annyi történt, hogy egy kicsit lelassítottak, mint együttes, bár, ha szabad megjegyeznem, én ezt egyáltalán nem érzékelem, teljesen meg vagyok elégedve ARMY-ként az utóbbi időben is.
9/11 anonim válasza:
Nos, mint ARMY annyit tudok hozzáfűzni, hogy szerintem megérdemlik a ,,szünetet”, mert rengeteget dolgoznak. De igazából ezt eddig nem lehetett szünetbek nevezni ugyanis live-olnak, újrakezdték a Run Bts-t, koncertek voltak/ lesznek, készülnek a solo albumok és folyamatosan gyártják a különböző tartalmakat. Amit igazából órákig sorolhatnék. Nem is értem miért lettek úgy kiakadva egyesek.
10/11 anonim válasza:
Úgyis mindjárt be kell vonulniuk, nem úgy volt hogy egyszerre mennek?
A 3 legfiatalabb maradhatna és csinálhatnak a csapatot csak 3an, úgyis miattuk lettek ilyen híresek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!