Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikorra fojtatják a bleach-t...

Mikorra fojtatják a bleach-t tudtommal szünetelnek és ara lenék kiváncsi h mikor fojtatják?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Hallod-e , egy mondatban kétszer megkérdezted ugyanazt , ráadásul tele helyesírási hibával . Folytatják*.

Úgy tudom csak akkor fog folytatódni , illetve új sorozata indulni , ha a manga végig ért. De Tito Kubo a Bleach Mangakája nyilatkozta (jó egy éve) hogy még legalább 2-4évig fog tartani az utolsó arc.

Magyarul egy ideig ne számíts rá.

2013. febr. 11. 02:17
 2/5 anonim válasza:
Állítólag idén tavasszal folytatódik. Tavaly azt mondta hogy még 2 évig minimum rajzolni foglya a Bleachet, ami art jelenti hogy már csak 1, annál kevesebb nem lehet, csak több. Sok helyen szó volt már a folytatásról, de mindenki mást állít, így pontosan nem tudni...
2013. febr. 25. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát az ott bukta hogy ha a tavaszi szezonban újrakezdődne , akkor már hónapokkal előtte bejelentették volna .

Amúgy meg gondolkodtok egy kicsit , rájöttök hogy tök fölösleges lenne folytatni addig még tényleg végig nem ér a manga , mert most elkezdik max 2-3hónap alatt beéri a mangát és megint jöhetne a filler fest . Amíg be nem fejeződik a manga , tuti nem fogják elkezdeni.

2013. febr. 25. 16:19
 4/5 anonim válasza:
Fojtatni nem fogják, maximum folytatni. ehj, sokan nem tudnak itt írni, még a válaszolók között sem *khm*. Egyébként normálisan nem lehet megkérdezni? Még rövidítesz is... ennyire ne légy lusta. Én is fiatal vagyok, mégis tudok helyesen írni. De, hogy ne térjek ennyire el, már 1éve nincs anime, és sehol semmi hír. Olvass mangát. ;)
2013. ápr. 6. 05:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt a k*rva ezt a kérdést, hogy hoztad össze? Mintha egy 3. -os írta volna. Na meg egy kérdésbe 2 -szer megkérdezi ugyanazt, hát ilyet sem láttam még :)
2013. máj. 11. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!