Eric Carr-nál(KISS együttes) mi miatt alakult ki a halálát okozó betegsége?
Erre értem, hogy ez mi miatt alakult ki nála?:
“ Eric Carr influenzaszerű tünetekkel kényszerült orvoshoz menni. Szívének jobb oldalán rákos burjánzást fedeztek fel, és 1991. április 8-án meg is műtötték. Gyógyulását követően feltűnt az együttes által azóta is hatalmas sikerrel játszott God Gave Rock 'N Roll To You II klipjében, ami dal egy Argent feldolgozás, és a Bill and Ted's Bogus Journey című filmhez készítették. Nem sokkal a felvétel után ismét orvoshoz kellett mennie, amikor felfedezték, hogy a rák a tüdejére is rátelepedett. 1991. szeptemberében agyvérzést kapott, majd 41 éves korában, november 24-én, ugyanazon a napon, amikor a Queen énekese Freddie Mercury, meghalt. Eric-et a Cedar Hill Mausoleum-ban temették el.”
Agyi aneurizmával vitték a kórházban, ahol késöbb agyvérzest kapott és meghalt.
Vagy fejlődési rendellenesség miatt, vagy a kórelőzményei miatt gyenge volt az érfala és kiboltosult.
Áttétes rák sajnos már önmagában halálos kimenetelű lehet, ahogy trombózis, tüdöembólia, vérrögképződés pontosan agyban, szívben tüdőben.
A zenész szívén fedezték fel először. Ezt másoltam ki a wikipédiából a megjegyzéseknél.:
“ Eric Carr influenzaszerű tünetekkel kényszerült orvoshoz menni. Szívének jobb oldalán rákos burjánzást fedeztek fel, és 1991. április 8-án meg is műtötték. Gyógyulását követően feltűnt az együttes által azóta is hatalmas sikerrel játszott God Gave Rock 'N Roll To You II klipjében, ami dal egy Argent feldolgozás, és a Bill and Ted's Bogus Journey című filmhez készítették. Nem sokkal a felvétel után ismét orvoshoz kellett mennie, amikor felfedezték, hogy a rák a tüdejére is rátelepedett. 1991. szeptemberében agyvérzést kapott, majd 41 éves korában, november 24-én, ugyanazon a napon, amikor a Queen énekese Freddie Mercury, meghalt. Eric-et a Cedar Hill Mausoleum-ban temették el.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!