Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Schobert balhérol? És arról a facebookos csopirol?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 18:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

10

Mert úgy írtál rólam egy általánosító litániát,mintha ismernél,és ezt próbálod lazán/menőn előadni.

Vannak ott az általad leírt,folyton ott élő fanatikusok is,de az átlag olyan mint én. Szóval nem illik általánosítani. Itt többet lógok,ha alszik a gyerek. :D

2022. júl. 29. 23:35
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
11 lol az nem én voltam :D és igen, szánalmas családanyaként ennyi gyűlölettel fröcsögni. Meg ennyire másokkal foglalkozni.
2022. júl. 29. 23:38
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagyok csopitag, de miután rájöttem, hogy Norbi micsoda hazug ganaj, a konkurenciát a legalja módon pocskondiázza és jelentgeti, a gyerekeit meg kirakatba teszi, rájuk néztem. Van ott pár elborult elme, akik tényleg kb napi szinten azzal foglalkoznak, hogy mit posztolnak Schoberték. Viszont negyvenezer ember nem lehet mind megszállott idióta, ilyenkor már Norbiéknak is magukba kellene nézniük. Nem csak az insta profiljaikra.
2022. aug. 4. 07:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki folyamatosan, 10 évesen már közszereplővé tette a saját gyerekeit,az ne kiabáljon. Ugyanez vonatkozik Győzikére is. A Norbert úr 15 évesen a lánya képeit kitette, alig ruhában, most pedig ezért háborog? Larácska a fiújával foglalkozott és nem a tanulással, nem ő ez első, akivel ez történt. Na bumm, megbukott, majd másodszor jobban sikerül.
2022. aug. 4. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

12

Lol,akkor ne szólj bele más dolgába.

Családanyaként is lehet véleményem,akár gyűlölhetem is azt a mocsok hazug családot. Közöd semmi. Mint már írtam,nem ebből áll a napom,napi 2x nyomkodom a telefont "szórakozás" céljából,ha alszik a fiam. Abból 5 perc a csoport,posztolni sem szoktam csak röhögni. Ennyi engedtessék már nekem is.

2022. aug. 4. 22:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológia magyar mentalitással fűszerezve. Az emberek szeretnek megfeledkezni a saját nyomorukról, így a mások nyomorán kezdenek el csámcsogni. Nekem most kisebb gondom is nagyobb ennél, hogy ilyenekkel foglalkozzak. Megbukott érettségin, na bumm, majd kijavítja ősszel.
2022. aug. 4. 23:42
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

Elég kiindulni abból, hogy milyen emberek csámcsognak a Schobert családon: dagadékok, öregek, rossz házasságban élő emberek, olyan emberek, akik a sarki boltba is kocsival járnak...

Az ilyen Tibi atya féle nyomorultakról ne is beszéljünk, akinek ebből áll az élete, hogy Facebookon rendszeresen beleköt a kormányba, a számára nem szimpatikus hírességekbe, celebekbe! Ráadásul, a nőket megalázó, nőgyűlölő posztjai is gyakoriak!

Megértem a Schobert család felháborodását! Remélem, súlyos milliókat fognak perrel kiszedni néhány rágalmazójuktól!

Tudnék neveket írni, hogy milyen celebek érdemelnék meg, hogy beléjük rúgjanak az emberek, mert egymás után fogyasszák a gazdag pasikat, miközben a dugáson - és a közösségi oldalakon való magamutogatáson kívül nem értenek semmihez...

2022. aug. 6. 15:56
 18/19 anonim ***** válasza:

17-es, ja, gáz a Schoberték minden live-ozásán élcelődni, de azért ne állítsd már be őket szent embereknek! Amit Norbi Szafival és B. Alexandrával művel, az kritikán aluli. A legalja módon igyekszik őket ellehetetleníteni: a médiában hazudozik róluk, jelentgeti őket az ellenőrző szerveknél éveken át stb stb. Ilyen alakok állnak be mögé bizonygatni, mint a köztudottan kamugép Izmael (nevet váltott, a médiában többször is trollkodó, hazug idióta) vagy a tahó "marketinges" Zoltán? Hány embert károsított vagy vágott már át a fitneszguru? Ráadásul, szakértelme sincs, puffogtatja a "széhidát" az egyetlen közellenség igét, amit számtalan IGAZI edző, dietetikus, orvos megcáfolt. Az, hogy a társadalmat sértegeti a löttyedt testével, az meg több, mint ciki. A Lara nem izgat senkit, azért lett felkapva, mert kb már a doktoranduszával hakniztak a szülei :D. Aztán kiderült, hogy az, aminek látszik: tipik újgazdagok gyereke, akinek az értékrendje nagyon nincs a helyén.

Végtelenségig lehetne sorolni Norbi aljasságait, ide sem férne!

Az, hogy sok a hibbant abban a csoportban, az tiszta sor, rengetegen vannak. De volt oka, hogy létrejött. Nem a konkurencia volt, ne magadból indulj ki, Norbi... 🤭

2022. aug. 10. 08:20
 19/19 anonim ***** válasza:
69%

Igen annyira meg vannak gyalazva a gyerekek, hogy tiszta sportosak, és minden féle tenger parton nyaralgatnak. Jaj ha én lettem volna ilyen gyerek :).

A csoportba csak a féltékenykedes megy és a dirket kárörvendés. Persze Norbinak vannak hülyeségei, de azokért már többször kért bocsánatot, amit érdekes mód a csoporttagok nem hiresztelnek, másrészt kinek mi köze Norbihoz ?

Most, megfogsz lepődni, de a csoportot valójban pár alja szocialdemomrata Yahwehistazsidó hozta létre. És így nyernek Norbiékból energiát. Nem tesznek semmi mást, csak ahoz amihez értenek.... Az sem véletlen hogy az adminok nagyrésze nem is valós profil.

2022. okt. 12. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!