Mi a véleményetek az új Schobert balhérol? És arról a facebookos csopirol?
Tag vagyok. Ha nem mélyedtek bele a tartalmakba,valóban csak gyűlölködésnek tűnhet annak,aki nem ismeri a "csodás" házaspár viseltes dolgait. Ne egy napig,egy hétig legalább olvasgassatok,tények vannak ott,amiket ők maguk mondtak,tettek,kezdve a saját gyerekeik megalázásáról/kiárusításáról,a saját halott anyja kiárusításán át a rengeteg buta,hazug kijelentésükig. Csak a birkák hisznek még nekik,mert nincs annyi agysejt,hogy átlássák a dolgokat.
Mielőtt írnátok:
-nem vagyok dagadt
-nem vagyok irigy semmire abból a hamis kirakatéletből
-sem Réka nemlétező jó testére és ló fejére
Csak a birkák rögtön az irigységet dobják be ha elfogyott az észérv. ;)
#5 Más emberek életének megszállottja vagy, nyomon követed minden egyes szavukat, tettüket és családi kapcsolataikat; fel sem tudom fogni hogy honnan a francbol van benned annyi gőg, hogy ilyen lekezelően beszélj. :D
Norbi egy nagy lofasz bukott ember, de hogy ti meg keselyűk vagytok, az is hétszentség. Az ilyen celebcsoportosoknak semmi önálló élete, személyisége, normális érdeklődési köre, de huhuuu jaaa mindenki birka rajtatok kívül.
6
Az,hogy naponta 2x10 percre ránézek a csoportra, tényleg kiteszi az életemet. :D
Ennyiből látom az új balhékat.
A napom további része a férjemé és leginkább a 2 éves fiamé.
Hobbim is van.
A birkát az elvakult,irigyező s.eggnyaló rajongóikra írtam,mivel te nem vagy az,nem is értem,miért vetted magadra.
Szép estét. :D
8
Nem haragszom,nekem te tűnsz annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!