Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért hal meg mostanában...

Miért hal meg mostanában ennyi ember?

Figyelt kérdés
Alig telt el egy hét, és a híradóban mindig ez van: meghalt ez és ez a színész, énekes, erről és erről a hírességről emlékeznek.
2010. szept. 22. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát én nem hallok semmi ilyet??

kik haltak meg mostanában??

2010. szept. 22. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Inkább egyre több a híres ember, már manapság mindenki híres lehet:)
2010. szept. 22. 14:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Pl: Bánffy György színész, Polgár László operaénekes, korábban Kállai Ferenc, és még van egy pár, akik valóban a közelmúltban hunytak el. Ők nem "celebek" voltak, elismert művészek, akik az életük folyamán nagyon sok szép percet-órát szereztek az embereknek. Ritka nap, hogy ne menne el valaki, én is csak kapkodom a fejem. Hogy mi az oka? Ki tudja...

Az már valami, hogy benne vannak a kereskedelmi csatornák híreiben. Kishonti Ildikó halálát véletlenül tudtam meg, még a sajtó is apró, pár soros cikkben tudta csak megemlíteni. Pedig Ő is volt VALAKI. Mondjuk az ilyesmi felháborít, mert a felkapott sztárocskák, celebecskék nagyobb hírverést kapnak, mint egy elismert, több díjjal kitüntetett valódi művész.

2010. szept. 22. 15:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezen a héten anyukám eltörte a lábát,a tesóm elesett biciklivel,és össze kellett varrni az állát,mindkét tenyere és térde felszakadt.Tényleg van valami a levegőben.
2010. szept. 22. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Sok híres ember van, emberek mindig halnak meg, mit kell ezen annyira csodálkozni?
2010. szept. 23. 13:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Gaál Gabriella halálát is csak pár sorban említették meg.
2010. szept. 23. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de nekem az említett nevek egyike se mondott kb semmit...
2010. szept. 23. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Szenes Ivánnak legalább több tiszteletet adtak. Gaál Gabrielláról meg nem is hallottam, hogy meghalt. Azért elszomorító, hogy valóban inkább a szerelmi és egyéb botrányokkal vannak tele a médiák.

Ezzel nem azt mondom, hogy napokig foglalkozzanak a NAGYOK halálával, de egy-két szónál, meg pár sornál többet érdemelnének. Mert Ők tényleg letettek, és nem is keveset az asztalra.

2010. szept. 23. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Most ment el Tony Curtis is:(
2010. okt. 2. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:

de az már vagy 80 éves volt

azért az nem olyan fura, hogy meghalnak az emberek 80-90 évesen nem????

ebben semmi természet ellenes nincs

2010. okt. 3. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!