Hogy dolgozzátok fel, ha meghal egy híresség, akibe szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
Főleg ha nem természetes halállal, hanem balesetben vagy önygilkosság által. Én képtelen vagyok túltenni magam ezen, pedig nem mostanában történt.2022. júl. 19. 18:12
21/23 anonim válasza:
Ja,lemaradt,hogy nem szerelmes vagyok belé,csak IMÁDOM(:(
22/23 anonim válasza:
Valamilyen szinten megrázott engem is Michael Jackson és Whitney Houston nagyon csúnya halála - annak idején. (Előbbi 2009. június 25. utóbbi 2012. február 11.)
Gyógyszer, illetve kábítószer túladagolás okozta a halálukat. Már egyáltalán nem foglalkoztat egyik téma sem, de tény, hogy kiemelkedően tehetséges énekesek voltak. A dalaikat szerettem.
23/23 anonim válasza:
Napokig pszichiátrián kezeltek Berki halála miatt.
Viccet félretéve, vannak híres emberek, akiket kedvelek. Nyilván megdöbbentene a haláluk, de nem ismerem őket közvetlenül, így sokkal kevésbé zaklatna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!