Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy dolgozzátok fel, ha...

Hogy dolgozzátok fel, ha meghal egy híresség, akibe szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Főleg ha nem természetes halállal, hanem balesetben vagy önygilkosság által. Én képtelen vagyok túltenni magam ezen, pedig nem mostanában történt.

2022. júl. 19. 18:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy, hogy milyen észérveket lehet felsorolni mellette vagy ellene, ha egyszer ez a helyzet. Nem direkt csináltam, beleestem és kész. Értem én az átlag Zsoltikról írt érvet is (noha hozzá se piszkálnék), de ha egyszer teljesen betölt érzelmileg az álomvilág, nincs mit tenni. Különben is meghalt már, szóval hacsak nem klónozzák, vagy nem találják fel az időutazást, mindegy is. Nyilván azért akarnék túllépni ezen, hogy normális életet élhessek, de ezen a leszabás meg az átlagzsoltizás nem segít.

5-ös, te hogy tetted túl magad rajta?

2022. júl. 23. 18:32
 12/23 A kérdező kommentje:
Egyébként meg persze, könnyű azt mondani, hogy a felszín alatt meg lehet, hogy gyökér volt stb, de ő pont nem. Egy botránya se volt sose, és akik ismerték és visszaemlékeznek rá (dokfilmekben, emlékoldalakon, kommentekben stb), mint szerethető, nagy szívű embernek írják le, aki előtt még ott álltak a lehetőségek, hiszen fiatalon halt meg. Nem drogozott, nem volt minden héten másik barátnője (és barátja se, nem, nem volt meleg), jótékonykodott, kreatív elme volt. Persze, voltak rossz tulajdonságai, egy időben sokat ivott és bagózott is, de ki nem? Szóval bocs, de egyszerű rásütni valakire, hogy ha jól néz ki és ismert, akkor biztosan gyökér, de ebbe az esetben ez nem igaz. Kedves, intelligens ember volt, aki szerette a rajongóit.
2022. júl. 23. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Hm...

Hány bántalmazóról, netán gyilkosról is állították a barátok, ismerősök, hogy sose gondolták volna, mert olyan áldott jó ember volt?

2022. júl. 23. 19:02
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Magyarként kva sok gyönyörű tehetséges embernek sikerült befutni Hollywoodban :DD

Amúgy sem ott vannak a fuggosegeim, kicsit keletebbre

Annyira bele vagytok buzulva abba hogy itt minden nő “trollkodó csávó”

XDDDD 13 évesen használtam ezt utoljára

2022. júl. 23. 21:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem fejeznétek ezt be? A kerdezőnek segítsetek.
2022. júl. 24. 09:47
 16/23 A kérdező kommentje:

De itt nem bántalmazóról meg gyilkosról van szó. Azért, mert előfordult már ilyen a történelemben, ne általánosítsunk már, ho

gy akkor persze mindenki xar alak, csak mert jót mondanak róla...

2022. júl. 24. 13:40
 17/23 anonim ***** válasza:

Beleestél valakibe, akiből csak a fényt és a ragyogást láttad, amit mutattak a külvilág felé, de nem ismerted valójában.

Menthetetlenül meghalt.

Ha nem tudsz ezen túl lépni, jobb, ha keresel egy szakembert, mielőtt butaságot csinálsz.

Igen, nekem is volt idolom, meghaltak, élem az életem.

Szakszerű segítséget viszont itt nem fogsz kapni.

2022. júl. 24. 13:50
 18/23 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel, mások hogy léptek túl ezen. Pl akkor te. Dehogy megyek ezzel dokihoz, nem véletlenül anonimként kérdezem. Isten ments!
2022. júl. 24. 13:52
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A realitások talaján maradva, tudva, hogy vadidegenbe nem szerethetek bele csak azért mert olyasmit csinál, ami tetszik, és nem sok esélye van már annak sem, hogy fizikálisan találkozzunk, nem hogy én legyek álmai nője a több millió rajongó közül.

Nem volt rokonom, nem volt ismerősöm. A családját és az igazi barátait mélyebb fájdalom, nagyobb csapás érte.

Ha nem tudod feldolgozni egyedül, és szakemberhez nem akarsz menni nem sok lehetőséged marad.

Életed végéig hű leszel hozzá, ezáltal sanszos, hogy család nélkül fogsz meghalni.

Vagy ami még ijesztőbb számomra, hogy vannak, akik nem akarnak élni vágyaik tárgya nélkül.

2022. júl. 24. 14:45
 20/23 anonim válasza:

Cameron Boyceee😭

Fhuu én őt nagyon imádom

Én leginkább annyit csinálok,hogy folyamatosan azokat a filmeket nézem,amiben benne van,meg képeket róla,és nem tudom miért,de nekem az bejött,hogy a barátai Instagramját,stb.nézegetem

🖤🖤

2022. júl. 26. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!