Hogy dolgozzátok fel, ha meghal egy híresség, akibe szerelmesek vagytok?
Teljesen mindegy, hogy milyen észérveket lehet felsorolni mellette vagy ellene, ha egyszer ez a helyzet. Nem direkt csináltam, beleestem és kész. Értem én az átlag Zsoltikról írt érvet is (noha hozzá se piszkálnék), de ha egyszer teljesen betölt érzelmileg az álomvilág, nincs mit tenni. Különben is meghalt már, szóval hacsak nem klónozzák, vagy nem találják fel az időutazást, mindegy is. Nyilván azért akarnék túllépni ezen, hogy normális életet élhessek, de ezen a leszabás meg az átlagzsoltizás nem segít.
5-ös, te hogy tetted túl magad rajta?
Hm...
Hány bántalmazóról, netán gyilkosról is állították a barátok, ismerősök, hogy sose gondolták volna, mert olyan áldott jó ember volt?
Magyarként kva sok gyönyörű tehetséges embernek sikerült befutni Hollywoodban :DD
Amúgy sem ott vannak a fuggosegeim, kicsit keletebbre
Annyira bele vagytok buzulva abba hogy itt minden nő “trollkodó csávó”
XDDDD 13 évesen használtam ezt utoljára
De itt nem bántalmazóról meg gyilkosról van szó. Azért, mert előfordult már ilyen a történelemben, ne általánosítsunk már, ho
gy akkor persze mindenki xar alak, csak mert jót mondanak róla...
Beleestél valakibe, akiből csak a fényt és a ragyogást láttad, amit mutattak a külvilág felé, de nem ismerted valójában.
Menthetetlenül meghalt.
Ha nem tudsz ezen túl lépni, jobb, ha keresel egy szakembert, mielőtt butaságot csinálsz.
Igen, nekem is volt idolom, meghaltak, élem az életem.
Szakszerű segítséget viszont itt nem fogsz kapni.
A realitások talaján maradva, tudva, hogy vadidegenbe nem szerethetek bele csak azért mert olyasmit csinál, ami tetszik, és nem sok esélye van már annak sem, hogy fizikálisan találkozzunk, nem hogy én legyek álmai nője a több millió rajongó közül.
Nem volt rokonom, nem volt ismerősöm. A családját és az igazi barátait mélyebb fájdalom, nagyobb csapás érte.
Ha nem tudod feldolgozni egyedül, és szakemberhez nem akarsz menni nem sok lehetőséged marad.
Életed végéig hű leszel hozzá, ezáltal sanszos, hogy család nélkül fogsz meghalni.
Vagy ami még ijesztőbb számomra, hogy vannak, akik nem akarnak élni vágyaik tárgya nélkül.
Cameron Boyceee😭
Fhuu én őt nagyon imádom
Én leginkább annyit csinálok,hogy folyamatosan azokat a filmeket nézem,amiben benne van,meg képeket róla,és nem tudom miért,de nekem az bejött,hogy a barátai Instagramját,stb.nézegetem
🖤🖤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!