Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A G.V. Cooper nevezetű videós...

A G.V. Cooper nevezetű videós szexuálisan frusztrált lehet?

Figyelt kérdés

Első körben leszögezném, hogy szeretem a munkásságát, és rendszeres nézője vagyok. Viszont pár videójában feltűnt valami, ami nem hagy nyugodni. A szexuális bűntényeket feldolgozó videóiban olyan, mintha valamiféle kényszert érezne a "szex" szó és módosulásai kimondására. Az egyik ilyen 40 perces videójában kb. 50-szer hangzanak el ezek, egy másikban 40 perc alatt több, mint hússzor. Alább belinkelem a videókat. Az egyik YouTube-os kollégája, nevezett Random viszont egy hasonló témájú videóban nagyon választékosan, az említett szavakat kerülve beszélt a témáról. Szerintetek lehet némi realitása a felvetésemnek?

Az ígért linkek:

G.V. Cooper - A SZERETKEZŐ PÁROK GYILKOSA - A FIRENZEI RÉM REJTÉLYE

https://www.youtube.com/watch?v=_dsnPbMguNI&t=1s

G.V. Cooper - A TEXARKANAI HOLDFÉNY GYILKOSSÁGOK REJTÉLYE

https://www.youtube.com/watch?v=dKYSGu304gQ

2022. júl. 19. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges egyből frusztrációra gyanakodni. Valószínűleg mikor írta a szöveget, nem volt kedve kutatni rokonértelmű szavak után. Talán fel sem tűnt neki a sok ismétlődés.

Onnan gondolom, hogy a beadandóimnál nekem is van néhány szó, ami vagy 50 alkalommal szerepel, és néha van kedvem az átíráshoz, néha nincs.

2022. júl. 19. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyu én most ezeket tuti nem nézem végig mert nagyon hosszúak, de nem lehetséges, hogy csak a téma miatt "kell" kimondania sokszor a szót? A másik videós akit említettél, lehet hogy intelligensebb, választékosabb, több szót ismer úgymond, ő meg egyszerűbb és nem tudja ennél szebben kifejezni magát.
2022. júl. 19. 15:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy kár egyből farkast kiáltani, viszont néha már tényleg olyan, mintha direkt használná ennyiszer ezeket a szavakat :D
2022. júl. 19. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmilyen frusztáció, csak kevésbé választékos a beszéde mint pl a másik videósnak, ennek ellenére én szerintem jó tartalmakat készít.
2022. júl. 19. 15:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Pont ez lep meg, hogy a többi videójában rendkívül választékosan beszél. Na mindegy, ez van. Nem nézem az említett felvételeket, probléma megoldva. Csak érdekelt, hogy mások mit gondolnak erről.
2022. júl. 19. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Simán lehet az is, hogy igazad van :) Sajnos ezt ugye ennyiből nem lehet megállapítani.
2022. júl. 19. 15:43
 7/7 NTBS ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 19. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!