Stray kids rajongók merre vagytok?
Ti hogy figyeltetek fel rájuk elősször?
Nemet és kort is irjatok!
Jeleeeeeeeen! :)
Hát én nem is rájuk először, hanem csak belebotlottam egy K-drámába netflixen, amiben volt egy fiúcska, akire felfigyeltem. Ő volt Rowoon az SF9-ból :) Nyilván őket szerettem meg először, aztán ahogy YT-on nézelődtem, szembe jött velem a Thunderous MV-je. Innentől nem volt megállás :) Hónapok alatt ledaráltam gyakorlatilag minden fellelhető tartalmat velük kapcsolatban (Természetesen az SF9 kapcsán is, de most nem róluk szól a kérdés :D )
Azóta is mindent figyelek, online fan meetingre megvettem a jegyet, a Seouli és Tokyo-i koncertre is csak azért nem, mert a Seoul-i koncert idején más elfoglaltságom volt, a japán koncert idején meg dolgozom sajnos ugye az időeltolódás miatt :(
De annyira beleszerettem ebbe a (két) bandába, hogy azóta elkezdtem koreaiul tanulni :)
35/N :)
Én először Blackpink rajongó voltam, majd a spotify feldobott egy SKZ dalt. Meghallgattam még több számukat is és rögtön a kedvenc bandámmá vált. Az az álmom, hogy jöjjenek Magyarországra, hogy el tudja menni az egyik koncertjükre
kort és nemet nem szeretnék megadni
Kedves utolsó!
Sok előadót kisimkelnek, mégse tűnnek lánynak.
Te is igazán magadba nézhetnél, hogy eldöntsd melyekhez tartozol.
- Anyu, nézd milyen szép lány!
- nem kicsim, ő fiú
- nem anyu, az egy lány
Gyönyörű fiúk. Tetszik amikor szép hosszú szőke hajjal bájolognak.
Nincs semmi baj a hangjukkal sem.
Csak kissé sok az identitászavaros mostanság. Nem is értem miért..:D
En is kíváncsi lennék a korodra:D mert hogy nem egy vagy egy szexuálpszichológus az biztos.
Sok sikert az erőtér áttöréséhez.
Álmodozni nem bűn. Csak szánalmas.
Kíváncsi lennék majd, hogy kezeled a gyereked identitászavarát. Bar, manapság már nem ciki, hanem divat kisfiúra rózsaszín ruhacskát adni.
Neked van igazad. Megyek, felveszem a tűsarkúm.
Ja, nem..
Ja, 31 éves vagyok. Problémás gyerekekkel foglalkozom.
Szívesen segítek rajtad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!