Hogy lehetséges, hogy Ákos nem írta ki magát egyszer és mindenkorra a közéletből, a zeneiparból és úgy általában a nyugati civilizációból "A bosszú népe" című dalával?
Ákosnak tényleg mindent szabad?
Aki elolvassa a szöveget vagy meghallgatja a dalt, az világosan láthatja/hallhatja, hogy elsősorban nem a komcsikról, hanem konkrétan a zsidókról szól. Mainstream előadótól ilyen antiszemita förmedvényt sosem halottam ezen kívül. Ráadásul ez a dal még ma a NER-időkben vagy 2006-2010 között, a Jobbik virágzása idején is durva lett volna. De ez egy 2002-es szám, akkor pedig még eléggé más szelek fújtak. Én nem hiszem, hogy a rajongói többsége zsidógyűlölő lenne, valamiért mégsem zavartatják magukat. Mára már államilag futtatott zenész és NER-közeli vállalkozó lett Ákosból, a politikának sem lett büdös a személye.
A dal felett mindenki elsiklik, ha valaki meg is említi, mindenki úgy csinál, mintha mi sem történt volna, és csak továbblépnek. Pedig ez az ember egy közönséges náci.
Újra kérdezem: Kovács Ákosnak mindent szabad?
Eddig nem ismertem, kösz, hogy felhívtad rá a figyelmet. Tudod, akinek nem inge, nem veszi magára...
"Dúdold ezt a dalt,
És aki gyűlöl majd érte,
Az lesz a bosszú népe!"
Igen, ez egy ilyen legenda, hogy a zsidóságról írta. 2002 más időszak volt, úgy ahogy írod! Neonáciknak számos rendezvénye volt az országban és engedték, neonáci bulik, koncertek, és szinte minden hétvégén ott ette a rosseb az ostoba fejüket a legtöbb rockkocsmában. Kedvelték is ezt a dalt, mert úgy gondolták, ahogy Te, hogy a zsidóságról szól, azonban ahogy Te, Ők sem jártak hittanórára, mert akkor tudnátok, hogy a bosszú népe az, aki Isten ellen lázad/cselekszik, gyűlölködik! Erről átlehet kötni a zsidókra kínkeservesen és nagy nehezen úgy, hogy azok között, akikre gondol Ákos sok a zsidó, azonban egytől-egyig hitetlen, azaz nem a vallásuk miatt ilyenek, ellenkezőleg, úgyhogy nem nevezném őket zsidóknak, ugyanis a zsidó az még mindig egy vallás!
"...folytasd ezt a dalt, és aki gyűlöl majd érte, az lesz a bosszú népe!" Grüss Gott! :)
1. Sem a komcsikat, sem a zsidókat nem említi meg a szövegben
2. Mindenki azt hall bele, amit akar (beleértve az üldözési mániában szenvedőket is
3. A dalt tartalmazó album (Új Törvény) aranylemez lett
4. 20 évig senkit nem zavart, te pedig alaposan elkéstél vele
5. Ha én most felsorolnék bizonyos mondatokat ("Kiírtanám az összes keresztényt" - Tilos Rádió; Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint, füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból... - Spiró György; moslékzabáló magyarok - Kertész Ákos; rémísztő képződmények - Niedermüller Páter; stb., akkor holnap estig sem végeznék. Komolyabb következménye egyiknek sem lett. Ehhez képest téged pont egy 20 éves Ákos dal zavar, amelyben semmi efféle gyalázkodás nem hangzik el? Cöcöcöcö... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!