Mr Beast mennyire okos?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy szted mennyire okos csak kíváncsi vagyok2022. júl. 5. 20:11
A kérdező szavazást indított:
Nem tudom nem ismerem
Sztem inkább buta
Átlagos intelligenciájú
Átlag feletti intelligenciájú
Okos
Nagyon okos
26 szavazat
1/2 anonim válasza:
Szerintem Átlagos. De nem hülye, mert tudja hogy tudna sok pénzt keresni
2/2 anonim válasza:
Napokban néhány videójába belenéztem és szerintem teljesen átlagos amerikai.
Hogy mennyire okos, azt csak akkor tudnám eldönteni, ha elvennék tőle minden pénz és kapcsolati tőkét, egy picit bonyolultabb összetett élethelyzetbe tenném és megfigyelhetném a reakcióit és a megoldásra törekvő lépéseit.
Ezek nélkül, a YT videóiból csak annyi látszik, hogy SEMMI. Illetve van ami mégis: próbálja magát időről időre kimosdatni a felelőtlen gyermeteg felnőtt szerepből az időnkénti filantróp húzásaival, de a teljes képet nézve ez nagyon nem megy neki.
Ha az ördögnek sok arca van, akkor ő és a bandája egy azok között az arcok között. Talán a név választás sem véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!