Fati (fatimapanka) újra terhes?
Tervezetten biztosan nem, mert kijelentette valamelyik live-ban, hogy nem szeretnének több gyereket.
Legutóbbi videójában nekem csak az jött le, hogy kicsit idegesebb a hangja, mint szokott lenni. Az ekcéma is gyanús - nekem mindig az első trimeszterben jött ki bármilyen kozmetikumtól.
Ha terhes, az hamarosan úgyis kiderül, gondolom első trimeszter végén nyilvános lesz.
Sztorikat nem figyeltem, mire alapozod pontosan ezt a következtetést?
Ikereket tervezték. Elsőre sikerült teherbe esnie, ráadásul kettő gyönyörű és egészséges gyerekkel - szerintem fel sem fogja, milyen szerencsés!!!
Szerintem ilyen az alkata, kicsit erősebb tud lenni has tájékon, ami teljesen rendben van, szerintem jól néz ki, ahogy van, de aki ilyen alkat, hogy kicsit domborodhat a hasa, könnyen tűnhet "kis terhesnek".
Ha arra célzol, hogy könnyen lerázza a gyerekeket magáról és jön-megy... úgy tűnhet, az anyaság neki mellékpálya. Bébiszitter nélkül nem valószínű, hogy kibírná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!