Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Justin...

Mi a véleményetek Justin Bieber-ről?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdem mert én egy olyan nagy fan vagyok.csak érdekel, hogy más milyen véleménnyel van róla.

Én személy szerint nem szeretem, de nem is mondok rá semmit van egy két száma ami jó.

De magát az embert nem szeretem:

13/L

2010. szept. 20. 16:08
 1/8 anonim válasza:

Nekem nincs véleményem róla, mert nem is ismerem.

Thats's all

2010. szept. 20. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
A gyereket nem bírom, de nekem tetszik 1-2 száma. Ahhoz már túl nagy vagyok, h csak iránta való rajongásból hallgassam rongyá a lemezeit...:S
2010. szept. 20. 16:15
 3/8 A kérdező kommentje:

második!

igazad van én talán pont abban a korban amelyikben mindenki szerelmes belé.

Hát én nem.

2010. szept. 20. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tetszik a hangja, és az se hogy minden második (ha nem mindegyik) tinilány oda van érte...
2010. szept. 20. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
kis pöts
2010. szept. 20. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy NAGY b*zi!! Azt hiszi menő meg minden pedig nem is! Én kb. 3 embert ismerek aki szereti :S megis értem :D
2010. szept. 20. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
ja b*zi!
2010. szept. 23. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy taknyos gyerek,aki nem tud énekelni.Nagyon lányos hangja van!9-10-11-12 évesek annyira el vannak olvadva érte, nem is értem hogy mi olyan jó benne!Nagyon ellenszenvesnek tartom.A zenéiröl ne is beszéljünk az úgy sz*r ahogy van,de ha tudna valami értelmesebb zenét is csinálni akkor se lenne a kedvencem!justin bieber a világ szégyene!
2012. nov. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!