Számomra az egész nő undorító. Az egy dolog, hogy szeret az Usában élni, de akkor sem kéne Magyarországot fikáznia ha egyszer ő is magyar és a magyaroknak gyártja a szarját.
Ezt hívják úgy, hogy beleszarik a saját fészkébe.
Semmirekellő trampli nőnak tartom.
Komolyan ennyire hülyék az emberek? Még egy olyan videóját nem láttam, amiben Gombos Edina Magyarországot ócsárolná.
Pedig kivétel nélkül az összes videóját megnéztem.
Imádom Edinát, Albertót, Mirit és Matit. Gyönyörű család, akik nem szálltak el a kinti élettől. Sokan példát vehetnének róluk.
"Ki mondta hogy olcsarolja Magyarországot? Ennyire analfabéta vagy hogy nem tudsz olvasni de azért idegeneknek beszólogatsz a gyakorin?
Menj és nyalj be tövig a Gombos Edinànak ha annyira odáig vagy érte.
A videok minőségét nem vitatom de nem esek tőle hanyatt mert egy TV-s atment a yt-ra.
Az ilyen fogyatekosok mindent bevesznek amit egy videos mond."
Köszönöm ezt a szívhez szóló privátot, de ha annyira nagy fotelhuszár vagy akkor ide is lefirkanthattad volna, de nem, neked mocskolódni kellett csak azért mert nem tetszett a válaszom. Majom.
Tipikus irigy szerencsétlen vagy tényleg, aki csak álmodik olyan életről mint Gombos Edináéké. Sajnállak...
Utolsó Te miről beszélsz? Nem írtam neked privátban. A másik kérdésnél is csak ennyit tudtál írni.
Neked egy szakemberre van szükséged.
Könnyű csak az eredményt látni egy sikeres családnál, a belefeccölt munkáról bezzeg fogalmad sincs.
A kitalált dolgaiddal pedig ismétlem, fordulj szakorvoshoz.
Hátha kibékülsz a világgal és az életvidám emberekkel. Mozdulj ki, járj természetbe, egyél finomakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!