Az gáz ha 21 éves fiú vagyok és Twice Sana a példaképem?
Figyelt kérdés
Példaképként tekintek rá. Olyan akarok lenni mint ő. Hasonlítani akarok rá. Tetszik benne hogy olyan kis aranyos. Szerintetek baj hogy példaképként tekintek rá? Ti mennyire szeretitek?2022. jún. 14. 07:53
1/13 anonim válasza:
Az is gáz, hogy egyáltalán tudod, ki az. Látod én eddig nem tudtam.
2/13 anonim válasza:
Lehet kegyetlenül fog hangzani, de valójában tényleg kutyát nem érdekli, hogy kit tekintesz annak, vagy őszintén eddig ment oda valaki az utcán hogy figyel már, ki a példaképed? Na ugye hogy nem.
3/13 anonim válasza:
Nekem Private Sabina az jelenleg.
4/13 anonim válasza:
Én is egyidős vagyok veled, és ő a kedvencem a Twiceból, de nekem Jung Haein a példaképem.
5/13 anonim válasza:
Amíg egy ilyen kedves és aranyos ember a példaképed, addig semmi gáz nincs, de egyébként se érdekel senkit
7/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van.
20/F
8/13 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Ha valaki pedig felnőtt létére képes emiatt vagy zenei ízlés miatt ítélkezni azt csak ignoráld...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!