Milyen könyvet ajánlanátok egy 21 éves lánynak? (Bővebben lent)
Szeretem a misztikus, fantasy konyveket, amikben van romantikus szal, de nem az a nyalas, hanem vali eletszagu tortenet.
Ezeket nagyon szerettem:
Rachel Hawkind - Hex hall
Kiera Cass - Parvalaszto
Jennifer L. Armentrou - luxen sorozat
Ezekhez hasonlot keresnek, de lehet valami komolyabb temaju, nem az az “en meg sose csokoloztam senkivel, es ha megcsokol A srac akkor elelvezek vagy nemtom” tipusu csajrol szolo.
Szeretem az E/1ben irodott sztorikat es mindenkeppen fantasy vagy misztikus, lehet ijeszto is mint Amanda Stevens - Sírkertek kiralynoje! Na az nagyon kiraly volt! Jo sztori, baromi izgalamas, ijeszto (neha azt hittem bepisilek, amikor este olvastam, sotetben :D ), na es a titokzatos John Devlin! Fantasztikus konyv! Valami ehhez hasonlo lenne talan az igazi!
Elore is koszonom a segitseget
"nem az az “en meg sose csokoloztam senkivel, es ha megcsokol A srac akkor elelvezek vagy nemtom” tipusu csajrol szolo."
hú basszus, akkor az előző ajánlásommal durván mellényúltam:)
De ettől függetlenül piszok jó könyv szerintem, nagyon emberi, az első szerelemről szól.
Sarah Pinborough - Ne nézz a szemébe.
Minden van benne, misztikum, szerelmi szál és néha ijesztő is.
Alexandra Bracken: Sötét elmék
Beth Revis: Túl a végtelenen
Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek, A végzet ereklyéi, Gonosz fortélyok
Christelle Dabos: A tél jegyesei
Cynthia Hand: Angyalsors
Ernest Cline: Ready player one
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
Kerstin Gier: Időtlen szerelem
Marie Lu: Legenda
Marie Lu: Az ifjú kiválasztottak
Marissa Meyer: Cinder
Marissa Meyer: Heartless
Melissa Landers: Elidegenítve
Philip Pullmann: Az úr sötét anyagai
Tonya Hurley: Szellemlány
Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara
Ez tényleg egy nagyon jó könyv. Én is imádom. Ha szereted Stephen Kinget, akkor a Búra alatt c. könyvét feltétlenül olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!