Szerintetek ki szebb?
20 év körüliek nem gyerekek.
Amúgy nekem Sadie, bejönnek a dobolós videói youtuben.
Sadie nagyon szép, őt imádom!
Egyébként Millie sem csúnya, de szerintem nem az a tipikus szép lány...Olyan unalmas. Sadie viszont gyönyörű
Mi ezen a gyönyörű? Mint egy tanyasi farmer lánya kb.
Millie sminkkel azért már néz ki valahogy, de szerintem mindkettő csúnyácska (nem akarom azt írni hogy rondák, bár szerintem azok). Bocsika, de ez az én véleményem.
Hol vannak az ilyen tinédzser sztárocskák a fiatal Angelina Jolie-hoz vagy Liv Tyler-hez képest? Nem az 5. válaszoló vagyok, de teljesen egyetértek vele. Akik itt válaszolnak, valószínűleg Netflixen nőttek fel, életükben nem láttak még igazán jó nőt. Vagy csak nálam "picit" magasabb a mérce ezeknél. Nem tehetek róla hogy őszinte vagyok, tényleg nem fogom egy full átlagos (ronda) csenevész kiscsajra rámondani hogy "gyönyörű" csak hogy kedves legyek. Bocs a véleményemért.
#8 Vagyok, és nem netflixen nőttem fel, nincs is netflixem, csak a stranger thingset láttam.
Nem láttam még igazán jó nőt? Mi a fasz? Azért mondod ezt, mert nekem más tetszik? :D
"Nem tehetek róla hogy őszinte vagyok, tényleg nem fogom egy full átlagos (ronda) csenevész kiscsajra rámondani hogy "gyönyörű" csak hogy kedves legyek."
Én is őszinte vagyok. Az én véleményem az, hogy gyönyörű.
Szerintem Sadie, a tanyasi farmer lánya a szép, szerinted meg a lópofájú Liv Tyler. Kinek mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!