Jodie Comer vagy Gal Gadot szebb szerintetek?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, kérlek!2022. febr. 27. 17:17
1/10 anonim válasza:
Nekem Gal Gadot jobban tetszik. 27N
4/10 A kérdező kommentje:
#3 Akkor neked ki igazán szép pl?
2022. febr. 28. 01:25
5/10 anonim válasza:
Az elsőt nem tudom ki, de Gal Gadotnál szebb biztosan nem lehet. Nála nincs szebb nő a földön, szerintem.
26F
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Azért jelentkezzen már ha van olyan nő aki 3 gyerek után, lassan 40 évesen, nulla sminkben akár csak közel olyan jól néz ki mint Gal Gadot...
10/10 anonim válasza:
Ne fogd a gyerekek számára...
Szerintem meg, ha már külföldi és színésznő akkor Amy Adams! Igaz, egy gyereke van (ha már ebben méred) de 10 évvel (!) idősebb, 47 éves, és arcra, alkatra simán mondható nagyon is csinosnak smink nélkül is.
Sminkkel, a 2016-os Arrival filmben simán mondtam volna harmincpár évesnek. Nem is tudtam hogy ilyen korú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!