Keresztes Ildikó fogyatékos?
Figyelt kérdés
már nem azért de azokk az arcok:DDD amiket vággni tud hát komolyan.Nagyon ronda amugy mint ha fogyi lenne (sorry ha valkit megbántottam)
Amugy meg hány éves?
Köszii előre iss xD
2010. szept. 18. 21:38
11/25 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya annyira: [link]
12/25 A kérdező kommentje:
utolsó:itt télleg nm csúnya dee a faktorbaa hát........
2010. szept. 19. 18:40
13/25 anonim válasza:
Ja, utolso nem csunya azon a kepen, mert nem profilbol van fenykepezve, igy a nagy orra nem latszik es amugy is 2 kg smink van rajta. Most ettol fuggetlenul, a testen nem latszik, hogy mar jocskan negyvenes, szoval jol tartja magat, arrol meg nem tehet, hogy az arca csunya. A hangja jo, bar neha olyanokat szol be, hogy fel nem tudom fogni, hogy hogy tud ilyen kegyetlen lenni. Es furcsa, hogy alt. nem a versenyzok enektudasat figurazza ki, hanem a kulsejuket, mikor o sem egy szepseg.
14/25 anonim válasza:
Igazat adok az utolsónak,nekem azóta unszimpatikus mióta az egyik lánynak leszólta a szoknyáját meg a harisnyáját.Tudtommal nem öltözködési tanácsokat ment osztogatni oda.
15/25 anonim válasza:
Igen, az nekem is nagyon nem volt szimpatikus a reszerol, meg amikor egy pasinak beszolt, hogy olyan, mint egy orangutan meg egy csajnak, hogy milyen kover stb. Minden a kulsorol szol, nem a hangrol...nem tudott masba belekotni. Lehet, hogy irigyseg is van benne, mert pl. akinek beszolt, hogy milyen kover meg akinek a harisnyajat es szoknyajat fikazta nagyon jo enekesek. Sokkal jobbak, mint o volt a korukban valoszinuleg es ez faj neki.
16/25 anonim válasza:
"Nem öltözködési tanácsokat ment osztogatni oda". Joga van hozzá. Szerintetek nem fontos a színpadi megjelenés, ízlés? Ennyi erővel akkor Eszenyi Enikő se üljön a Megasztárba, mert ő elég sűrűn csak a ruhákra figyel. Ami nem baj, mint már írtam.
17/25 anonim válasza:
08:45: fontos a megjelenes, mivel a szinpadon all tobb ezer vagy millio ember elott. Nem azzal van, amit mond, hanem ahogy mondja. Azzal a direkt szekalodo, undorito szarkasztikus stilussal. Mert annyit is mondhatna, hogy "ne haragudj, de neked x tipusu ruha allna jol" ahelyett, hogy megalazza az eloadot. Nem mindegy, hogy hogy beszelnek az emberrel. Sok helyzetben nem is a mondandon van a hangsuly, hanem a stiluson. Nem kellene masokat emberi ronccsa tenni ilyen dolgokkal, mert sok ember felnez ezekre a zsuri tagokra/mentorokra, aztan azt gondoljak, hogyha o semmibe veszi oket, akkor tenyleg nagy nullak. A ruhan lehet valtoztatni, hangatultetes nem letezik, tehat elsosorban arra kell koncentralniuk...amugy meg tok unalmas az egy kaptafara gyartott emos, R&B, pop kulseju eloadokat nezni, akiknek a hangjuk is hasonlo meg a megjelenesuk is. 90% semmivel sem tud kitunni epp azert, mert egyeseknek az a fontos, hogy milyen szoknya van rajtuk...
18/25 anonim válasza:
Nem értek egyet azokkal, akik lehúzzák. Szerintem nagyon jó hangja van, és egyáltalán nem tartom csúnyának. És- mondjuk nem nézem folyamatosan-, de nem tudom, miről beszéltek, mikor azt mondjátok, h megalázza a fellépőket az x faktorban. (A harisnyásat láttam, de szerintem, mivel előtte végig azt hajtogatta, h milyen jó vt, sztem ez belefért)
Fogyatékos??? :S Ti sose vágtatok hülye fejet, mikor tetszett vmi, v mikor vmi erős érzelmeket váltott ki belőletek???
19/25 anonim válasza:
A hangjával nincs gond !- de az a pofa amit vág ??
hogyis mondta anno Rúzsa Sándor"HU Be CSÚF"
20/25 anonim válasza:
En irtam ide korabban. Szerintetek Ildiko adott arra, amit az emberek mondtak neki? Mert a tovabbi valogatasokon mar o volt a legnormalisabb zsuritag. Lehet, hogy valaki szolt neki es visszavett a pokrocsagabol. Szerintem most nagyon szepen viselkedik a versenyzokkel. O a legkorrektebb zsuritag es a parasztsaga eltunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!