Azahriah miért vette le az instagramról a bocsánatkérő videóját?
Vagy inkább így mondom: nem kislánynak néz ki (hiszen nem gyerek) hanem egy fiatal tini lánynak néz ki.
Persze van, akinek a 15 éves is kislány.
Én azért nem lennék ebben olyan biztos. Tudomásom szerint egy ittas személy bódult állapotát szexuális tevékenységre kihasználni bűncselekmény. Bár nem tudom, hogy mi van akkor, ha a másik is részeg, vagy figyelembe veszik-e azt, hogy ki mennyire részeg. Lehet tévedek, de ennek utána kellene nézni,
Mindenesetre én már korábban eldöntöttem, hogy nem kefélnék részeg nővel. Egyrészt nem tisztességes dolog, másrészt nem tudom, milyen jogi következménye lehet.
"Tudomásom szerint egy ittas személy bódult állapotát szexuális tevékenységre kihasználni bűncselekmény."
Ez az, sőt be is szokták drogozni őket.
Itt a lány szülein múlik minden, ők ismerik, és ők akik gondolkodnak erről és tesznek valamit, ha úgy ítélik meg és ha olyan habitusúak.
Rengeteg gyerek van, akikről nem gondoskodnak, sőt bántalmazzák őket a családban. Ha emiatt került ebbe a szituba a gyerek, akkor nem lesz semmi következménye.
Ne vicceljetek már, ez már szimplán csak a srác felőli gyűlölet ami belőletek beszél. Csak a lány lehet áldozat mi? Johnny Depp is megnyerte a pert, erre most az egész világ be like: "Jaj, egy férfi is lehet áldozat? :o"
Igen, akármennyire meglepő, de igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!