Sziasztok.
Már több kommentben leírtam a korábbi kérdéseknél.
Röviden összefoglalva, hiteltelennek tartom őt, aki kifejezetten káros a fiatalságra.
Hiteltelen, mert úgy ítélt el másokat, hogy ő maga sem erkölcsösebb (noha burkoltan próbálta ezt mutatni). Ráadásul Azahriah tévtanításai is megérnének egy külön kifejtést. A Szabó Péteres videójában például amellett érvelt, hogy mekkora születenség az a nézet, hogy a negatív embereket ignoráljuk.
Itt órásit tévedett, hiszen Szabó Péternek itt igaza a volt. Egy folyton panaszkodó, céltalan negatív ember rossz hatással van egy törtető emberre. Ráadásul Azahriah azt a tévtanítást hintette el, hogy az ilyen embereket próbáljuk felhúzni. Ez megint csak tévedés, hiszen vannak, akiket nem lehet felhúzni, mert nem akar változatni. Aki nem hiszi, az ballagjon át a Felnőtt párkapcsolatok rovatba. Az incel kérdéseknél maga is láthatja, hogy van, akin nem lehet segíteni, jobb ráhagyni az egészet.
Az érvelést itt befejezem.
A fiataloknak annyi üzennék, hogy ne ezt a hamis prófétát (Azahriah) nézzétek, hanem tanuljatok természettudományokat, olvassatok filozófia stb. műveket. Tanuljatok, gondolkodjatok, ne legyen belőletek ilyen beszűkült látókörű ember, mint ez az Azariah aki képtelen kilépni a saját világából.
Egy nagyon pozitív, nagyon hiteles, tájokozott embernek tartom. Az, hogy keményen tud dugni nálam csak növeli az iránta érzett tiszteletet.
Amikor a győri polgármesteres szexvideó szivárgott ki, akkor őszintén kicsit csalódtam a magyar férfiakban. De Azahriah visszaadta a hitem abban, hogy vannak még férfiak, akik tudnak rendesen is dugni Magyarországon.
Mellette meg egy hihetetlenül cuki és intelligens karakter.
A botrányig én sem hallottam nagyon róla, csak Zsó videóiban, azóta viszont szinte minden videóját megnéztem és imádom őt.
Kiváló előadó és remek tartalomgyártó. ❤️
Meddig fogtok még ezen a "botrányon" lovagolni?? 😂😂 El kéne már engedni ezt a témát eléggé uncsi már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!