Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Azahriah-ról?

Mi a véleményetek Azahriah-ról?

Figyelt kérdés

2022. máj. 25. 20:29
1 2
 11/19 anonim válasza:
16%

Mindenki hibázik, 1000x elmondta ő is, hogy megbánta amit tett. Nagyon unalmas már hogy mindenki ezzel van megáldva, hogy így a botrány, úgy a botrány.. Ő is ember ráadásul egy 20 éves fiatal srác.. Nem hiszem hogy akkora ügyet kéne ebből csinálni, nyilván a megcsalás egy undorító dolog volt tőle, de úgy tesz mindenki, mintha ez lenne az első ilyen a világtörténelemben.

Ez semmit nem változtat azon, hogy Mo. egyik legtehetségesebb előadója jelenleg, el kell tudni választani a magánéletet a zenei karriertől.

2022. máj. 27. 11:38
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

"Mindenki hibázik, 1000x elmondta ő is, hogy megbánta amit tett."

>Azért mondta meg, mert rá volt kényszerítve. Egyébként feltehetően soha nem mondta volna el a nyilvánosságnak. Gyurcsány Ferenc sem tagadta le az öszödi beszédet, mert rá volt kényszerítve, hogy beismerje. De egyébként soha nem mondta volna el azt, amit hallunk a felvételen.

"Nagyon unalmas már hogy mindenki ezzel van megáldva, hogy így a botrány, úgy a botrány.. Ő is ember ráadásul egy 20 éves fiatal srác.."

>Akkor egy 20 éves fiatal srácként kellett volna viselkednie, és nem másokat kifigurázni a videóiban, amikor ő is ugyanolyan káros a fiatalokra nézve, mint az, akiket elítélt. A képmutatása miatt van a balhé.

"Ez semmit nem változtat azon, hogy Mo. egyik legtehetségesebb előadója jelenleg"

Remélem nem gond, ha ezt is kétségbe vonom. Nem nyert ő Megasztárt, nem csinált platinalemezt sem. Egy ismert YouTuber volt, aki emiatt népszerűségre tett szert, EZÉRT kezdték el hallgatni, a többi már ezután jött.

2022. máj. 27. 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

"el kell tudni választani a magánéletet a zenei karriertől."

Dehogy kell elválasztani. Az fogja elválasztani, aki rajong érte.

Johnny Depp-et is meghurcolták az ügye miatt, még a HP előzmény filmben is elvesztette a szerepét. Pedig lehetett volna mondani, hogy válasszuk szét a magánéletet és a munkát.

2022. máj. 27. 12:05
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

#11.

Az angol zenéi nem rosszak, de nem tudom hogy mennyire eredeti a műfajában, mert nem ismerem ezt a műfajt… Külsőségekben nagyon cringe, hogy milyen szinten lop, például Tyler Joseph nyakfestését…

A magyar zenéi meg nagyrészt tipikus, tini lányokat megcélzó trash zene, amilyeneket a magyar YouTube trendigben mindig is lehetett találni.

2022. máj. 27. 12:07
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

13: Nyilván más súlya van egy zenész nyilvánosság elé került bszásának, mint annak, amikor egy színész magánéleti válságba kerül a párjával és bíróság elé járnak.

Az első esetben nagyon valószínű, hogy a "rosszfiú" imidzset építi a történet (mellesleg mi van, ha direkt történt a dolog), ami egy zenész esetében sokszor jól jön (mondjuk akkor pont nem, ha a zenész krissz rudi stílusban nyomta addig).

2022. máj. 27. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Ő is csak 1 fiatal zenész akit most mindenki sztárol...

Régen ilyen volt a: wellhello, halott pénz, szabyest, flour tomi stb...

2022. jún. 7. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Régen nagyon sokat hallgattam a zenéit! Paul Streeten ismertem meg még régen,ott említette hogy van ez az Azahriah nevű Youtube csatornája. Gondoltam ránézek. És tetszettek nagyon! A tavalyi Camouflage albumot már szét hallgattam. És erre most kijött a tevagyazalány! Szörnyű,régebbi zenéi egyáltalán nem ilyenek voltak! Aztán most itt van a Ló túloldalán album! Ott hagytam abba 3 év után a rajongást. Teljesen kifordult magából. És utána nem sokkal később volt ez a botrány is. Az akkor már nem is érdekelt annyira,az album jobban kiakasztott! A maradék 32 zenéjét pedig már annyiszor meghallgattam hogy mostmár szörnyen unalmas!
2022. jún. 14. 19:14
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
Csalódás
2022. aug. 10. 07:09
 19/19 anonim ***** válasza:
61%
Az ide nem férne ki...🤮🖤🤮
2022. okt. 2. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!