Az hogy van, hogy Azahriah még áldozatnak állítja be magát és a rajongói nagy része mégis kitart mellette?
Én is azt gondolom, hogy mindenki hibázhat…
Ha normálisan felvállalná, hogy hibázott és elmondaná, hogy nem szerette a csaját (és szakítana vele), mert aki szeret valakit, az nem csinál ilyet… Akkor nem lenne gondom vele.
Viszont ehelyett még Ő állítja be magát áldozatnak.
Egyrészt a videó készítőjét hibáztatják az apjával, másrészt pedig Azahriah rendszeresen emlegeti a cancel culturet, hogy Őt cancelelni akarják…
Most komolyan, hogy lehet ilyen undorító módon kibújni a felelőség alól?
Igazából tudjuk, hogy pontosan hány éves volt a lány.
Az esetről nincsenek forrásaink, számos részlet nem világos, csak az a mese van, amit előadott az insta videóban. Nem tudjuk, pontosan hogy voltak a dolgok, és valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni.
Már másnak is feltűnt amúgy, hogy Azahriah esetleg pszichopata:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Szerintem is van benne valami, nem kizárt, hogy tényleg pszichopta a srác.
Amúgy hihetetlen mértékben nem bírja elviselni a kritikát.
Törölte a barátnős videót a Paul Street csatornáról, ami alá egy rakat komment érkezett.
Már éppen írni akartam, hogy lehet tévedtem a 13-as kommentemben, és esetleg azt a videót a YouTube-ról nem is a negatív kommentek, hanem a (volt?) barátnője miatti tiszteletből szedte le, amikor megláttam 14-es választ. :)
Ha esetleg tényleg a negatív kommentek miatt vette le, akkor gyáva. A kritika pedig felé teljesen jogos, és ez nem hiszti. Nem a szex, meg a megcsalás volt az, ami nagy port kavart, hanem a képmutatása, amit ki tudja hány éven át művelt.
Azariás fanoknak felhívnám a figyelmét pár dolgra:
- nincsenek forrásaink az esetről, tehát nincs bizonyíték a "2 lányos mesére" nem tudjuk, ki kezdett ki kivel.
- Azariás nem mondta meg, hogy hány éves volt a csaj (amilyen idióta, talán meg sem kérdezte). Mivel feltehetően egy tini lányról van szó, ezért ha egy testileg érett 13 éves volt, akkor bűncselekményt követett el.
- Azariás azt sem mondta meg, hogy a csaj esetleg ittas, vagy drogos volt-e. Amennyiben igen, és ő ezt kihasználta, - mert józanab volt, - talán akkor is bűncselekmény követett el (ezzel kapcsolatban nem ismerem a magyar törvényeket).
Szóval lehet sokkal súlyosabb dolog ez, mint hiszik. Lehet, akár rendőrségi ügy is lehetne/lehetett volna ebből.
Még valami: az Azariás fanoknak tehát azt javasolnám, hogy jobban tennék, ha inkább visszafognák magukat.
Egy olyan embert védenek, akiről egyértelműen bebizonyosodott, hogy képmutató. Nem erkölcsös ember, hanem aljas módon mások felett ítélkezett, ráadásul a meséje sincs igazolva a megcsalással kapcsolatban. Azt egyébként nem álltom, hogy Azariás bűncselekményt követett el, de annyi a homályos részlet, hogy szerintem ez sem zárható ki!
Szóval hagyjuk ezt a témát. Mostantól fogva csak olyan emberek fogják őt szeretni, akik hasonlóak azokhoz, akik szemet hunytak a 2006-os magyar miniszterelnök öszödi beszéde felett.
A 2006-os miniszterelnök is képmutató volt, de még ma is vannak követői/szavazói...
#16 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!