Gulyás Gergelynek van barátnője?
Figyelt kérdés
Tudom, sokan kérdezték már, de nagyon érdekel, hogy van e?2022. máj. 26. 13:45
3/24 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, meleg.
És valami családügyi tanácsnak a vezetője! Egy család nélküli, vélhetően homokos fickó!
Ez a Fidesz!
4/24 anonim válasza:
Minden pártban vannak homokosok, nem kell ezzel foglalkozni.
6/24 anonim válasza:
Semmi köze a politikához hogy kinek van barátja vagy barátnője.
7/24 anonim válasza:
Persze, annak sem, hogy le tud-e mászni egy ereszcsatornán, vagy sem.
8/24 A kérdező kommentje:
És honnan lehet tudni róla, hogy homokos? Mert arról sem találni semmit, úgy ahogy arról sem, hogy van e barátnője? Ha mégis ennyire tudjátok, hogy homokos akkor honnan tudjátok ennyire biztosra, hogy az?
2022. máj. 26. 13:56
9/24 anonim válasza:
Nem találtál semmit mert te kérdeted meg ezt először, most már ezt megfogod találni.
10/24 anonim válasza:
Az önmagában elég árulkodó, hogy egy sikeres politikusnak 40 évesen nemhogy felesége, de barátnője sincs.
Szájernek felesége is volt, sőt gyereke is, aztán mégis csak-csak kiderült, melyik kapura játszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!