Mi a véleményetek a most felkapott Azahriah ügyről?
Leírtam a #8-as kommentben, hogy miért kell elítélni. Két érvet hoztam fel ezzel kapcsolatban, olvasd újra.
Jelentéktelen, hogy beismerte, mert a beismerése nem az őszintesége, hanem a kényszer miatt történt - kb. ez történt a 2006-os miniszterelnökkel is. Nem tudta tagadni azt, ami kiszivárgott.
Az sem úgy működik, hogy "majd most odafigyel", mert az ember alapvetően nem változik. Vagy ha igen, csak nagyon nehezen. A fogyókúrázó feleslegesen mondja azt, hogy holnaptól nem fog enni édességet, mert magát csapja be. Fog enni. Az újévi fogadalmakat sem tartja be senki.
Az emberi lélektan sokkal, de sokkal összetettebb, és bonyolultabb annál, mint azt ilyen Azahriah fele emberek hiszik.
Persze de mivel a felvételen konkrétan kivehetetlen, hogy kik vannak rajta van max. az tudja tutira aki ott volt és tisztán láthatta. Ő akár le is tagadhatta volna de kerek perec elmondta kendőzetlenül, hogy mi történt.
Ő is mondta, hogy többé ilyen balhéja nem lesz. Remeljük így is lesz.
De lényegtelen végülis aki szereti az ezek után is fogja és kiáll melette aki nem annak meg úgyis mindegy. :D
"Ő akár le is tagadhatta volna de kerek perec elmondta kendőzetlenül, hogy mi történt."
Lehet, attól tartott, hogy vannak más források is az esetről, és hirtelen bevallott mindent, mert azt gondolta, így jobban jár. Az őszintesége akkor lenne igaz, ha a videó nélkül vallott volna be mindent.
Másrészt az, amit elmondott, további kérdéseket vet fel, amiről írtam azon a linken, amit bemásoltam ide, ahol szétszedtem a védőbeszédét.
"Ő is mondta, hogy többé ilyen balhéja nem lesz."
Még ha így is lenne, sem változtatna semmin. Ugyanis innentől fogva neki érdeke lesz az, hogy jól viselkedjen.
"De lényegtelen végülis aki szereti az ezek után is fogja és kiáll melette"
Ez sem igazol semmit, csak az illető elfogultságát.
Nem lepődtem meg rajta annyira. Szvsz gáz, hogy a csávó imidzsének köze sincs a valósághoz. Amivel nem is lenne baj, ha nem csinált volna tucatnyi videót amiben prédikál és osztja az észt, holott neki is voltak (már jóval ez előtt az eset előtt is) eléggé megkérdőjelezhető megmozdulásai. Számomra mindig is furcsa volt a körülötte lévő hype, a sok áradozás, hogy "mennyivel érettebb és intelligensebb a koránál", szvsz egy átlag srác egy jó adag egóval.
Ami viszont igazán ciki az az apuka kiírása fb csoportba, rajta már tényleg csak a fejemet tudom fogni. Mintha szegény Attilát kényszerítették volna a csúnya rajongók hogy vécé mögé vigye őket :D Álszentnek sem kell lenni persze, ez az ügy nagyjából mindennapos a srácnál "kicsikét" nagyobb hírességek életében is; ami röhej, az a stílus amivel le lett ez az egész kommunikálva, meg az hogy más embernek próbálja magát eladni a gyerek, mint amilyen ő valójában.
Ha jobban belegondolok, már azon is meg kellene lepődnöm, hogy egyáltalán nővel volt.
A külsejéből és a stílusából (ahogyan beszél) fakadóan egy teljesen átlagos meleg srácnak néz ki. (Bár ettől függetlenül még lehet biszex).
Ez már másoknak is feltűnt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!