Azahriah és ez a Luna nevű csaj együtt vannak?
Egyszer görgettem az instát és egy fanoldal osztott meg egy képet, amit a csaj instájáról scrennelt. Luna néz hátra és egy fiú fogja a kezét, ő fotózza. Ebben az időben Ati is kirakott képeket, amelyeken Mallorcán van és nyilvánvaló a háttérből, a pulcsijából meg magából a helyszínből, hogy együtt voltak ott. Ezután ránéztem a csaj instájára, én sem nem hallottam róla azelőtt.
Első benyomásra a szó legátlagosabb értelmében vett influenszer csajszi. Szépnek szép, csinosnak csinos, a filter persze mindegyik képen ott van, semmitmondó reklámok tömkelege, látszik, hogy fontos neki a külsőség. De csak ne legyek már előítéletes kicsit jobban megnézem ki lehet ő...hát kár volt. Érdemi teljesítménye, hogy szerepelt a Pumpedék c. realityben és az ÉNB-ben. A Pumpedékba bele is nézetem...botrányos. Nem is szeretném részletezni, mert így is annyit pofázok. Az ÉNB-s szereplését nem láttam, de régebben néztem, abból kiindulva nem hiszem, hogy egy csiszolatlan gyémánt. Tiktokon csinál videókat, amik javarészt arról szólnak, hogy a követői tesznek fel kérdéseket és ezekre válaszol. "Mi a kedvenc színed?"
"Milyen származású vagy?" "Mivel foglalkoznak a szüleid?" stb. Amit még tudunk, hogy érettségije van és volt kint Mallorcán pincérkedni, visszajött Mo.-ra, most meg megint kint van. Ja meg a Love Island-ben is szerepeltxddd
Az insta storykból látszik, hogy sokat vannak együtt. Azt nem mondom, hogy úgy mint egy pár, mert ennek a szónak számomra van is jelentősége és erre a két emberre vicc azt mondani, hogy egy pár. De ők lehet annak tartják magukat. Majd elmúlik.
Ja meg a csaj együtt volt a Pumped Gabóval meg VV Somával is, akik ugye nagy haverok. Meg youtube csatornája is van, belenéztem egy párba van olyan, amibe a legutóbbi exe is szerepel, az is valami zenész csávóxdd
Ezek a "fontos" infók. Be is fejezem, mert már csak a véleményemet tudnám kifejteni az meg semmin nem változtat meg nem akarok köcsög lenni. De nálam ez vicc kategória lvl fordított8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!