TheVR Pistinek milyen diplomája van, vagy milyen egyetemi szakra járt?
Azt tudom, hogy Jani a DE-n járt proginfóra, de nem fejezte be, mert közben beindult a csatorna…
Pisti említette a legutóbbi videóban, hogy egyetemi évei alatt, bizonyos bulikban sokat meztelenkedett.
Illetve egyszer azt mondta egy streamben, hogy természettudományos szakra járt.
Valaki tudja részletesebben, hogy hova és milyen szakra? Illetve hogy befejezte e?
Szerintem hosszabb távon Jani bánhatja, hogy nem fejezte be a proginfót, mert a csatorna azért nem fog a végtelenségig menni.
Én Pistiről úgy tudom hogy marketinget tanult, egy ezeréves videójukból.
Kereskedelem és marketing szakra járt levelezőn de ő sem fejezte be, mert nem érezte, hogy szüksége van rá. #1 Happy Hourben beszélnek erről.
Üdv!
"KFT meg tanualtlan emebrnél nem működik :D"
Ezen jót nevettem. Nem az elgépelésen, hanem az állítás lényegén.
Ne vedd bántásnak, de erre reagálnom kell, mert tévedés.
Cégek számára szolgáltatást végző cégem van (informatika). Ha tudnád, hogy ezen tevékenység révén mennyi fogalmatlan, fafejű, néha ezeken felül egyenesen bunkó KFT tulajdonossal hozott már össze a sors és ezeknek az említett embereknek mégis működő, sikeresnek mondható cégük van.
(Ne vonj le téves következtetést, vannak nagyon megbecsült, okos, rendes törzsügyfelek is, szerencsére. A többi kikopik.)
Ezeknek a "buta vezetésű" cégeknek is van egy jó könyvelőjük, aki egész jól elviszi a hátán a cégüket, tanácsokat ad nekik. Az az egyszerű stratégiájuk, hogy mindent megpróbálnak, kipróbálnak amit hallanak, vagy összeolvasnak és ami működik, azt alkalmazzák a továbbiakban.
Az okos vezető leginkább abban különbözik tőlük, hogy már előre tudja, hogy mi fog működni és csak azt alkalmazza, profin, gondosan megtervezve és nem vág bele mindenféle ötletbe feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!