Solti Ádám mitől olyan nagy szám, h ennyi nő akarja?
Politikus, főleg köztársasági elnök közjogi méltóság így elvben bárki lehet!
Zenész ugyancsak bárki lehet, akinek van hangja.
Író és költő ugyancsak bárki lehet, akinek van érzéke hozzá, nem nagy cucc.
Én nem azt mondtam, hogy nem színész, hanem nem teljes értékű színész! Ahhoz el kellett volna végezni az egyetemet! Meg sem próbálta! Szerintem érettségije sincs!
Az oké, de egy csomó sikeres és tehetséges színésznek nincsen végzettsége ugyanúgy!
Pl. Johnny Depp, vagy a Phoenix testvérek, akik generációjuk legjobb színészei között vannak egyébként.
#34:
“Nem azt mondtam, hogy jó színész…”
Ezzel kezdtem a 30-as kommentemet. Egy oldalt kellett volna visszalapoznod. Ennyire ne legyünk már ostobák és lusták.
#37:
Nem, csak zavar, hogy úgy akarsz a számba adni dolgokat, hogy 2 kommenttel feljebb már írtam, hogy nem.
Először is az apjának van egy fogászata, ahol Ádám is dolgozik fogtechnikusként, ezzel elég jól keres tehát jól szituált.
Másodszor is van egy Non stop nevű együttese, amiben Ádám énekel és eljutottak a döntőbe. Jelenleg szólóban nyomja.
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=BeAPW-LozBg
Harmadrészt színész: a Barátok köztben (ezekszerint nem csak) eljátszotta a dzsigolót. Emelett a Madách Színházban már a tizenötödik főszerepét játszotta el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!