Mi a véleményetek Berki Krisztián haláláról?
Figyelt kérdés
Én szerintem senkinek sem fog hiányozni,pulkárpukasztó életmódja,meg a gyalázkodó kommenteket amiket kapott megérdemelte..Folyamatosan hazudott a nőknek azt is mondta.2022. máj. 10. 19:08
11/17 anonim válasza:
Pont lesz.rom. A csepeli mentőbaleset,ami miatt nem ért ki a mentő az 5 hónapos babához és meghalt,na az tragédia és nagyon megviselt. Berki megpecsételte a sorsát,ha .eg igaz,hogy ott kokózott,isteni szerencse,hogy nem a kislánya találta meg a drogot.
13/17 anonim válasza:
4-es, az ősszel születettt kislány nem fog emlékezni rá. De a nagyobbik, 9 éves, aki ráadásul elsőként talált rá holtan, ő igen. Valószínűleg életre szóló traumát szerzett ezzel.
Ez volt Berki talán legundorítóbb húzása (amiről tudunk), úgy lőtte túl magát, hogy tudnia kellett, a kislány megtalálhatja.
14/17 anonim válasza:
Én nem szerettem Berki Krisztiánt, de megdöbbentett a halálhíre. Egyetértek a 2. válaszolóval, szerintem sem alkotott semmi hasznosat.
15/17 anonim válasza:
Azt gondolom, sok nőnek tanulni kellene az egész történetből... Bár úgysem fognak.
16/17 anonim válasza:
15. Mint ahogy a férfiak sem, pedig sokan vannak, akiknek jó lenne a tisztánlátás ezek után.
17/17 anonim válasza:
"Folyamatosan hazudott a nőknek azt is mondta."
Milyen nőknek? Az a Mazsi meg az a Pamela ugyanolyan volt, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!