Berki Krisztiánt azért utálták sokan, mert irigyek voltak rá?
Sokaknak nem volt szimpatikus Berki Krisztián, mert olyan életet élt, amiről az emberek nagy része csak álmodozik!
A legjobb csajok fordultak meg az ágyában, a legmenőbb autókat vezethette, jómódban élt!
Két gyönyörű kislány boldog apukája volt egy szerető feleséggel! Már eleve ez egy felér a legnagyobb vagyonnal!
Az emberek csak irigyek voltak rá! Ahogy elnézem a kommenteket, főleg a férfiak örülnek a halálának, ami nem véletlen!
Sok férfi egy örök lúzer, aki még egy nőt sem tud fogni magának hosszú távra(vagy egyáltalán semennyi időre...)...
Maximum egy a "Nem tetszik, de legalább lesz kit dugni!" nőt szed össze valahogyan... Nemhogy "egy" Polgár Krisztina egyáltalán szóba álljon vele!
Belül minden férfi tudja, hogy szívesen élték volna Berki életét!
A nők meg azért irigyek rá, mert nekik nem jutott pénzes pasi és irigyek a feleségére, akit boldoggá tett Berki! Örültek volna a nők, ha Berki pénzét költhették volna! Ám nekik sajnos csak egy átlagos keresetű pasas jutott, aki csoda, ha évente egyszer elviszi nyaralni egy hétre...😅
Lehet örülni a halálának, ám ő mégis olyan boldog 41 évet élhetett, amilyen az irigy embereknek a büdös életben nem fog megadatni!
Inkább élne a legtöbb ember ilyen boldog 41 évet, mint boldogtalan 80 évet!
Nem ott lakott.
Nekem nem baj, hogy irigy vagy de ez téged nem fog előrevinni.
Szervusz
Értem! Azt eddig is tudtam, hogy az Instaribizlik azért reklámoznak mindenféle terméket, mert jó pénzt kapnak érte...
Így belegondolva, Berkit is rengetegen követték mind Facebookon, mind Instagramon! Biztosan, azért sokat tudott keresni ezekkel a reklámokkal!
"olyan életet élt, amiről az emberek nagy része csak álmodozik!"
A bűnözői életre gondolsz vagy az adósságaira?
"Inkább élne a legtöbb ember ilyen boldog 41 évet, mint boldogtalan 80 évet!"
Depressziós volt.
27.
"Te mindent elhiszel, amit a tévében látsz?" - kérdezné gúnyosan a Postal Dude
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!