Kokain. Nem vágom hogy, nyomtam én is régen azt sose volt bajom, érzi az ember mikor van a határ
24f
5x bajnok
Éjjel az erkélyen jó eséllyel nem narkózott. Egy hülye volt, de ha ott volt vele a gyerek, pláne nem.
Jó eséllyel rosszul lett, kiment levegőre és ennyi. Volt baja a keringésével máskor is, egyéb gondja is volt. Kódolva volt az életmódjába.
Szerintem nem teljesen kizárt, hogy a Rogánhoz kapcsolódó szálak miatt megölték… M Richard is kapcsolatban volt Rogánnal és ha a halálakor nem teszik el láb alól rögtön a Berkit is, lehet hogy beszélt volna, vagy meglóg.
Persze az sincs kizárva, hogy simán megártott a szívének a sok kokó.
Elvileg veszekedtek folyamatosan a csajával, aztán lehet túl tolta a cuccot mert már nem bírta idegileg. +ez a büntetőfékezéses ügy is betett neki, szerintem azt is megbánta már bőven.
De ami valójában történt úgy sem fogjuk megtudni, mert mindegyik portál azt ír amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!