Ma két nagyszerű ember távozott szinte pár óra különbséggel az életből, M.Richárd és barátja, Berki Krisztián meghalt.Sajnáljátok ami történt velük?
Állítólag először Richárd halt meg a kórházban, majd valószínűleg barátja ezt megtudva túltolta a cuccokat és lakásában megállt a szíve.
Én kicsit sajnálom mindkettőt hogy így kisiklott az életük.
Most a tv-ben mindkettőről riport.
2
Jóban voltak, meg mindkettő nagy spanja rogánnak.
Őszinte leszek, itt le merem írni.
Egy unszimpatikus bunkó fa$znak tartottam mindig a Berkit, de mégis azért megrendített picit, hogy meghalt, őt valahol sajnálom, a gyerekeit, családját különösen.
A haverját... őt nem.
Már ha tényleg meghalt...
Nem sajnálkozott itt senki, szerintem a kérdés is direkt úgy lett fogalmazva ahogy de mégse váltotta ki azt amit papíron ki kellett volna szerencsére. Ez azért most egy pozitív csalódás az itteni közösségben.
A média felkapta, most pár napig tele lesz cikkekkel a dologról, aztán ahogy már nem elsz hírértéke szépen megy minden tovább a normál kerékvágásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!