Mi a véleményetek arról, hogy meghalt Berki Krisztián?
Mit gondoltok a tragédiáról, hogy Berki Krisztián 41 éves korában, mai nap elhunyt?
Én, annak ellenére, hogy sok butaságot csinált, megsirattam a halálát. Magam sem vagyok tisztában vele, hogy miért, viszont engem elég mélyen érintett a távozása.
Ti mit gondoltok?
Én sem kedveltem/nem nagyon néztem, de nagyon meglepődtem. Kisebb sokk. Olyan hihetetlen.
Amikor tegnap láttam róla egy részletet, hogy elsírta magát amikor a gyerekkoráról beszélt.. na akkor én is sírtam. Nagyban közrejátszhatott az, hogy ilyen lett, csinált sok megkérdőjelezhető dolgot, de azért sajnálom. Vagyis a 2 gyermekét főleg.
Azt gondolom, hogy akkor hallottam róla először és utoljára, amikor egy busz előtt büntetőfékezett veszélyeztetve ezáltal mások testi épségét.
Aztán pénteken volt "szerencsém" látni a kollégám gépén az utolsó szelfijét a Porschéval, ami alá nagyképűen odaírta, hogy hány millát spórolt a benzinen amiért x ideig nem vezethetett és meg tudta venni a kocsiját, ami minden igazi férfinek járna.
Bár nálam az igazi férfi nem drogozik, nem veszélyeztet másokat, nem ordítozik a "szeretett" feleségével, nem tart drogot ott, ahol gyerekek vannak stb.
De szerencsére nem vagyunk egyformák. Én pl nem vagyok álszent, szóval pont leszarom. Az élet megy tovább. Sajnos jó emberek is meghalnak minden nap.
Szerintem az a Porsche sem az övé.. ahogy az a lofthouse lakás is bérelt.
Az egy szponzor autó volt a képen.. ahogy mindene.
Én nagyon nagyon sajnálom! Nagyon fiatal volt.
Milyen érdekes, hogy a Friderikusz interjúban (akkor teljesen józan volt) amikor Fridi borral kínálta, volt egy olyan mondata, hogy - idézem:
" Én sosem iszom alkoholt. Alkohol és drog ellen még senki nem nyert. Miért hinném, hogy majd én fogok? "
A kokain végzett vele. Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!