Valóban meghalt Berki Krisztián?
Figyelt kérdés
Elképzelni nem tudom.
Nagyon megosztó személyiség, de a gyerekeit nagyon szerette, modt született a lánya.. nem szerettem, de ez szörnyű
Remélem ez valami rossz poén.
2022. máj. 6. 11:37
1/5 anonim válasza:
Igaz a hír Mazsi is nyilatkozott. Először azt hittem, hogy kamu mert volt már példa, hogy egy celeb halálhírét pletykálták. A haverja is most halt meg az is valószínű, hogy emiatt öngyilkos lett. Nem gyilkosság történt azt mondta a rendőrség, de majd úgy is megírják. Amíg el nem temetik addig ez lesz a fő téma úgy is.
2/5 anonim válasza:
A gyerekeinek is jobb lesz így! Legalább lesz esélyük egy normális mostoha apára.
Képzelem milyen példát mutathatott a gyerekeinek...
3/5 anonim válasza:
Azért érdekes hogy a nagy tolakodó jellem és trénigeken kiképzett én sem erős , ennyit ér ha komoly zavarok bajok vannak .
5/5 anonim válasza:
Ja, annyira szerette, hogy képes volt bedrogozni magát akkor, amikor a gyermeke ott aludt az ő házában. Annyiba nem nézte a lányát, hogy ne akkor csinálja ezt amikor ott van ő is. Ráadásul veszélybe is sodorta, hiszen a drogos embernek kikapcsol az agya. Jó, hogy nem ártott neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!