Szerintetek a Schobert Norbert-Rubint Réka páros miért számítanak megosztó közszereplőknek?
1. Jó testük van, tényleg megdolgoznak/megdolgoztak érte, ezek alapján hitelesek a szakmájukban.
2. Iszonyat unszimpatikus személyiségük van.
Ez a két pont már elég hozzá, hogy megosztóak legyenek.
Mert szánalmas, amit csinálnak.
Fikáznak, hogy miért nem élsz egészségesen, miközben ők maguk évente kerülnek kórházba úgy, hogy majdnem meghalnak valamiben, és 40-50 évesen kb. egy rossz karban lévő 70-esnek néznek ki.
A mitugrász posztos rendőr fikázni nagyon tud, ahelyett, hogy befogná a lepcsest.
Sok hülye mazochista ember imádja, ha megalázzák, ezért követi ezt a két IQ huszárt, akinek viszont van némi agya, az rühelli őket. Aztán a 2 tábor egymásnak esik.
Réka sosem csinált semmi rosszat szval őt akár ki is hagyhatjuk ebből.
Norbi pedig azért megoszto mert amikor rájön a bipoláris mánia, összehord mindenféle hülyeséget. De ezt te is tudod gondolom.
Azért fitneszgurukhoz képest nincs jó testük.
Az átlaghoz képest... hm, Réka tényleg izmos, de a gyakorlatai ezer éve ugyanazok és nem igazán szakmaiak, de Norbi manapság eléggé leeresztett.
Az meg, hogy a túlárazott ivós táborokra van kereslet az ő dolguk.
Az biztos, hogy Réka egyik kedvenc szavával élve ez minden, csak nem alázat. :D
"Réka sosem csinált semmi rosszat szval őt akár ki is hagyhatjuk ebből."
Már több forrásból is hallottam, hogy a hotelekben folyton a kádba/zuhanyzóba szarik. Nem zörög a haraszt....
Én azóta hányok mindkettejüktől, amióta láttam a szigetes videójukat. Mindenkit szapultak undorító stílusban, nem csak a Norbi, hanem a lófejű nője is, sőt ő még jobban is.
Répa legalább tényleg dolgozik valamennyit és ugrálós fellépéseket tart, a felsőteste pedig izmos. De azért ahhoz képest, amennyire el van ájulva magától, ő mennyi mindent csinál... hát semmit sem csinál.
Norbi nagypapának néz ki, leginkább marhaságokat beszél és medvecsárdásozik, illetve a szeméttel teli termékeiket reklámozza bár az is gyakran elég rosszul sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!