Van olyan ember, aki Amber Heard mellett áll Johnny Deppel szemben?
20
Én meg má' unom, hogy egy "jó nőnek" minden szavát el kell hinni...
20: " Mindehol csak a Depp fanokat mutatják a megosztókon, sehol egy Amber szimpatizans, pedig ők is ott voltak a bíróság előtt. "
Ilyen amikor a cancel culture visszanyal. Persze Amberen kárörvendeni ilyen esetben kb olyan mintha valaki a japánokon viccelődne Hiroshima után
Van egy háttérhatalom ami (akik) mérnökien megtervezve manipulálnak a világon többmilliárd embert, ennek vagyunk itt is szemtanúi. Az egyszeri egybites birka meg Amber Heardön / Johnny Deppen szüttyög, ahelyett hogy lázadna, és feldíszítené a lámpaoszlopokat a nagytőkés manipulátor felső tízezer tagjaival.
23 meséld már el mi abban a konteo h a világ leggazdagabb 0,1%-a uralja Hollywoodot és ezáltal úgy manipulálja az embereket ahogyan kedve tartja
nektek TV-hívőknek minden konteo amit nem a CNN-ben láttok?
egész holyvood alkoholista meg drogos, nem johny az első és nem is a második.
egyébként amber is az
Látom 22. nem bírtad ki ezért indítottál egy külön kérdést?! Ugye ez a te kérdésed?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
26: ezt benézted, nem én indítottam a kérdést.
Nem érdekelnek a feministák, minden hasonló dolog (feminizmus, genderizmus, meetoo, blabla) a háttérhatalom mérnöki asztalnál megtervezett agybutító manipulációja, aminek hatására az emberek pontosan azt teszik ami a felső 0,1% célja: egymásra támadnak, ahelyett hogy a közös ellenséget, a felső 0,1%-ot lógatnák fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!