Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Randiznál olyan sráccal, mint...

Randiznál olyan sráccal, mint Sheldon az agymenőkből?

Figyelt kérdés
Ha nem láttad a sorozatot ne válaszolj, hisz nem tudod milyen a személyisége. Ha pasi vagyok és nem meleg akkor pedig Sheldonhoz hasonló személyiségű lánnyal randiznál-e? Most leginkább csak a személyisége miatt kérdezem, de ha valakinek a külső plusz vagy minusz azt is leírhatja.
2022. ápr. 20. 13:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%

A sorozatban kicsit esetlen, a való életben viszont jóképű.

Amúgy meleg, szóval inkább fiúknak szólna a kérdés

2022. ápr. 20. 13:03
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj bármennyire zseniálisnak állítják be a sorozatban, kapcsolatra alkalmatlan, önző és érzelmi analfabéta!

(első résztől az utolsóig láttam)

2022. ápr. 20. 13:04
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Engem még képernyőn keresztül is borzalmasan idegesített a karaktere, élőben egy napot sem viselnék el mellette.
2022. ápr. 20. 13:08
 4/15 A kérdező kommentje:

#1 Nem Jim Parsonsról szól a kérdésem, hanem a sorozatbeli Sheldonról, aki viszont hetero.

Köszi a válaszokat!

2022. ápr. 20. 13:43
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Sheldon nyilván egy eltúlzott karakter, bár a sorozat többi szereplője is az, csak nem olyan mértékben, mint ő. Ha létezne ilyen jellemű, felfogású és viselkedési zavarokat magában hordozó ember, vele biztosan nem randiznék, sőt 10 perc együtt töltött idő után kiütést kapnék tőle, mindez független attól, hogy küllemében milyen megjelenésű.
2022. ápr. 20. 15:19
 6/15 anonim ***** válasza:
A Rosie-project miatt kérdezed? Hamarosan jön Henry Cavillal a főszerepben és kb. egy olyan típusú férfit alakít, mint Sheldon, aki szerelmet keres.
2022. ápr. 20. 16:13
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Nem, mert gáz a srác.
2022. ápr. 21. 00:46
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Biztos nem. Tévében vicces, de a valóságban kibírhatatlan lenne. Én amúgy is nehezen viselem mások hülyeségeit, pont nem az a típus vagyok, aki ehhez jó képet tudna vágni.
2022. ápr. 30. 18:47
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Tartok tőle, hogy nem tett kimondottan jót az autizmus megítélésének a karaktere.
2022. jún. 25. 03:58
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Asperger? Nem autizmus!
2022. jún. 25. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!