Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek mi lesz a kimenete...

Szerintetek mi lesz a kimenetele Johnny Depp perének?

Figyelt kérdés
Bebizonyosodott, hogy a volt neje, aki bántalmazta és egy eldobott üveggel majdnem levágta az ujját, ráadásul az exei is erőszakosnak írták le (Heard-öt). Mi lehet a vége? Visszakapja Depp Hollywood bizalmát?

2022. ápr. 13. 12:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
*nem létezik
2022. ápr. 24. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Rögzítőre mondtam erről egy véleményt angolul, még gondolkodom, hogy megosszam-e. Youtube vagy soundcloudon. Szerintem vissza fogja kapni a bizalmat, viszonnt el kell telnie pár évnek, az biztos. De gyakorlatilag csak az iq nukuk számára nem egyértelmű, hogy Heard a bűnös.

Én ha színész lennék ott, biztos, hogy nem vállalnék olyan filmben szerepet, amiben Heard is benne van. Ez lenne a legjobb módja annak, hogy minél hamarabb ellehetetlenítsék és eltakarodjon Hollywoodból örökre az a némber.

2022. ápr. 24. 10:11
 13/18 A kérdező kommentje:

#12, remélem is hogy Heard ellehetetlenül.

Kiállok Depp mellett, viszont nem tudom szegény hogy gondolta, hogy egy fiatal nő (aki noname volt a házasság előtt) csak a két szép szemébe szerelmes.

2022. ápr. 24. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Heard egy őrült, az igazi bűnös a Disney és a Warner Bros, pontosabban a mögöttük álló befektető réteg!
2022. ápr. 24. 11:13
 15/18 A kérdező kommentje:
#14, már írtad, de nem vagyunk vevők háttérhatalmakra meg alakváltó gyíkemberekre :D :D
2022. ápr. 24. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

Hol írtam gyíkemberről neked valami nagyon nagy problémád van keress fel egy orvost.

Képzelődsz. Ez valami drog hatása lehet?

2022. ápr. 24. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Szóval szted Amber Heard tehet róla egy személyben h kirakták mindkét franchiseból Johhny Deppet. A Disney meg a WB befektetőinek, tulajdonosainak illetve döntéshozóinak ehhez még véletlen sincs semmi köze ugye? A WB-nél egy 20 éves hozza a döntéseket aki mögött semmilyen pénzügyi érdek nem áll. Gondolom így képzeled el a világ működését....
2022. ápr. 24. 11:32
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy az egy röhej h mindenki ennyire agymosott, épp Johhny Depp téma alatt bizonygatja nagyban h nincs háttérhatlaom, mikor pont Johhny Depp egyik új filmje (Minamata) mutatja be a háttérhatalom működésének egy kis részletét

Gondolom nem láttad a filmet ami nem olyan meglepő, hiszen épp akkor forgatták amikor kipattantak a botrányok, és emiatt a studió évekre polcra rakta úgy volt hogy meg sem jelenik, aztán végül kiadták de senki sem látta, mozikban sem mutatták be.

Persze, TV-hívő agymosottak, biztos azt mondják h ez csak sok véletlen összejátszása, nyilván nincs mögötte senki akinek dollárezermilliárdjai vannak :)

2022. ápr. 24. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!