Szerintetek mi lesz a kimenetele Johnny Depp perének?
Rögzítőre mondtam erről egy véleményt angolul, még gondolkodom, hogy megosszam-e. Youtube vagy soundcloudon. Szerintem vissza fogja kapni a bizalmat, viszonnt el kell telnie pár évnek, az biztos. De gyakorlatilag csak az iq nukuk számára nem egyértelmű, hogy Heard a bűnös.
Én ha színész lennék ott, biztos, hogy nem vállalnék olyan filmben szerepet, amiben Heard is benne van. Ez lenne a legjobb módja annak, hogy minél hamarabb ellehetetlenítsék és eltakarodjon Hollywoodból örökre az a némber.
#12, remélem is hogy Heard ellehetetlenül.
Kiállok Depp mellett, viszont nem tudom szegény hogy gondolta, hogy egy fiatal nő (aki noname volt a házasság előtt) csak a két szép szemébe szerelmes.
Hol írtam gyíkemberről neked valami nagyon nagy problémád van keress fel egy orvost.
Képzelődsz. Ez valami drog hatása lehet?
Amúgy az egy röhej h mindenki ennyire agymosott, épp Johhny Depp téma alatt bizonygatja nagyban h nincs háttérhatlaom, mikor pont Johhny Depp egyik új filmje (Minamata) mutatja be a háttérhatalom működésének egy kis részletét
Gondolom nem láttad a filmet ami nem olyan meglepő, hiszen épp akkor forgatták amikor kipattantak a botrányok, és emiatt a studió évekre polcra rakta úgy volt hogy meg sem jelenik, aztán végül kiadták de senki sem látta, mozikban sem mutatták be.
Persze, TV-hívő agymosottak, biztos azt mondják h ez csak sok véletlen összejátszása, nyilván nincs mögötte senki akinek dollárezermilliárdjai vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!