Hogyan lehetnék Shawn Mendes barátnője?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a hangja meg a személyisége, de legfőképpen az tetszik benne, hogy szépfiú.2022. ápr. 4. 19:17
11/15 anonim válasza:
Készülj fel, rövid, tömör, de lényegretörő választ fogok kibocsátani: Sehogy.
12/15 A kérdező kommentje:
Készülj fel, rövid, tömör, de lényegretörő választ fogok kibocsátani: Sehogy.
Akkor lehet koccolni.
2022. ápr. 5. 19:08
13/15 anonim válasza:
Először is több tiszteletet Camila C.-nek, mert attól hogy szerinted nem néz ki jól, attól még ő egy világsztár, Te pedig egy senki vagy. Semmit nem tudsz felmutatni. Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket. Mit gondoltál? Azt, hogy az oledbe hullik minden? Nincsenek mesék, kozelebe sem engednek Shaw Mendensnek!
15/15 anonim válasza:
Hány éves vagy?Mert én pedig Post Malonenal vagyok pont így mint te Shawn Mendessel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!