Melyik jön be nektek jobban Ted Bundy vagy pedig Jeffrey Dahmer?
Figyelt kérdés
Eltekintve attol hogy milyen borzalmas dolgokat muveltek...
nekem jeff jobban bejon ;)
2022. márc. 20. 19:58
22/27 anonim válasza:
Azt olvastam valahol hogy Ted Bundynak 20,5 cm, Jeffrey Dahmernek pedig 18 cm volt. Így mennyire változik a dolog?
24/27 anonim válasza:
Dahmer. A 18 centi is pont jó, nem kicsi, nem is lóméret. A tárgyalásos képein kifejezetten dögös :)
25/27 anonim válasza:
Hány éves csajszi vagy kérdező? Én egy 29 éves nő vagyok és folyamat bújom a Jeffrey sorozatokat, cikkeket és más gyilkosokat, mert érdekel, hogy mi vesz rá egy embert ilyen tettek elkövetésére...mégsem tudok erre válaszolni, erre nincs is válasz! Aki a Jeffrey a szörnyeteg c. Netflix sorozatban szerepel, mint színész, alapból igen is jóképű férfi...de aki épelméjű az ezeket a lényeket még emberszámba sem veszi és bocsánat ha valakinek nem tetsző a hozzászólásom.
26/27 anonim válasza:
25-ös, de itt most nem is az a kérdés, hogy ki a betegebb, hanem pusztán kinézetre melyik jön be inkább. Érdekel, mit gondolsz, pláne úgy, hogy megpróbálod függetleníteni magad a tetteiktől. Mondjuk, hogy mindkettő megpróbál felszedni (most hagyjuk, hogy Dahmer meleg), és nem tudsz róluk semmit. Az egyikkel el kell menned. Melyik lenne az?
27/27 anonim válasza:
29 éves nő, egyébként mire jutottál, mi vette rá ezekre a tettekre? Érdekel, ha már állítólag folyamat bújtad a cikkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!