Putyinnak hány hasonmása lehet és a legutóbbi képeken ugye nem ő látható?
Furán néz ki, más.
Állítások szerint már az Altai hegységbéli bunkerben van Szibériában a családjával.
Sok lehet, elég tucat szláv feje van. Még nekem is van egy exem, aki hasonlít rá :D
"Legutóbbi képek" alatt mire gondolsz? Linkelnéd?
4
Beküld annyi oroszt amennyit kell és meglesz Ukrajna. Van annyira primitív az orosz nép hogy kövesse idióta vezérét. Mindig is egy beteg neurotikus nép volt.
#5 oké, elfoglalja a területet? És? Utána mi lesz? Mit tesz, ha az ukránok továbbra is passzívan ellenállnak?
Katonailag győzhet. Politikailag? Aligha.
6
Atom? Kifüstöli őket onnan. Bármire képes egy megbomlott agy.
"Van annyira primitív az orosz nép hogy kövesse idióta vezérét."
Szeretném megjegyezni, hogy amúgy az orosz civilek tömegesen sztrájkolnak a háború ellen.
"Atom? Kifüstöli őket onnan. Bármire képes egy megbomlott agy."
Azért reménykedjünk benne, hogy tudatában van annak, hogyha a szomszédban felrobban egy atombomba az Oroszországra is veszélyt jelent.
9
Mi az a tömegesen? Én néhány tucatnál többet nem láttam. Azért a 150 milliós lakossághoz elenyésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!