Riki Church (Junkies basszer) bejön neked? Jó pasi?
2010. szept. 11. 22:21
1/19 A kérdező kommentje:
ehh, nem jók a linkek :S
2010. szept. 11. 22:24
2/19 anonim válasza:
amíg el nem hízott,igen,sőt!!
3/19 anonim válasza:
Nekem nem, már túl elvont. De ha lemosná a sminket csak annyira, hogy a normális arcát lássam, és kezdene valamit a hajával, akkor igen. Nekem Scott veiland az ideálom (volt Stone temple pilots énekes, most velvet revolver énekes) És Ville Valo (HIM), örök szerelmem marad.
4/19 anonim válasza:
férfiatlan,nem látni a valódi személyét, álruhát hordó undorék :S
pfhöjjjjj
6/19 anonim válasza:
Jópasi még mindig.De amúgy mitől hízott meg?Jártam koncertekre renndszeresen,aztán pár hónap kihagyás után újra mentem és addigra már volt rajta pár kiló.De így is jó és kész.
7/19 anonim válasza:
jól néz ki, jól néz ki, meg nagyon kedves, de szerintem nem épp a legokosabb férfipéldány a Földön. na de nem is ezért szeretjük :-))
8/19 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt kifejtenéd? :D mondjuk én még sose beszéltem vele egy szót se :)
2011. jún. 10. 10:00
9/19 anonim válasza:
hm,nekem megvolt 16 évesen...
de nem szeretném részletezni..:P
egyébként is 10 éve már annak:P
akkor nagyon be voltam érte zsongva..ma már nem:D
L/26
10/19 A kérdező kommentje:
ne mesélj semmi szexuális tartalmút, nem is kérlek rá, de azt azért elmondod, hogyan jutottatok odáig? mondjuk hallottam már olyat, hogy csak simán oda kellett hozzá menni és elmondani mit akarsz...így volt? :D anno nekem is nagyon bejött Riki, de én nem próbáltam ki...
2011. júl. 7. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!