Szabó Péter tankönyvi pszichopata?
Nem láttam ezt az interjút, közéletből nekem két tankönyvi ugrik be.
Szíjártó a tankönyvi szociopata, akit a feladat éltet a fontossagi érzés kielegítése ami miatt mindent alárendeli ennek, akkor is ha ez destruktív célokat szolgál ami ertelem szerűen a szociopatát nem hatja meg mivel a feladat az élete.
A másik ő klasszikus pszichopata.
Szenvtelen, nem törődöm, totálisan érzéketelen, soha semmilyen érzelem nem olvasható le róla, ugyanakkor okos.
Pontosan tudja hogy gonosz és destruktív amit tesz. Ő gulyás gergely.
Tetteikben pedig mindketten aktívan és tervezetten készakarva kartékonyak ártó szándékúak, így szakertő szemmel ők kilógnak a sima kapzsi átlag politikusok közül a teljes közönyük miatt.
Mert van sok destruktív mint pl a krónikus hazudozó gyúrcsány, vagy hatalommániás isten komplexusos mint orbán de ők nem pszichopaták.
Én nagyra tartom Gulyás Gergelyt, és ha O. V. nem lenne, Szíjártót szeretném miniszterelnöknek.
Komolyan.
Szerintem ők lelkiismeretes, dolgos emberek.
Nekem is volt a meggyőződésem a Partizán-os interjú után, hogy a Szabó Péter egy pszichopata! . . .
De legalább is valami biztos, hogy agyban nincsen rendben nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!