Herby legujabb videója csak sztem érzéketlen és gáz?
Figyelt kérdés
Felvette a boltban a gyászoló nőt, akinek aznap hajnalban halt meg a férje.....
Úgy gondolom azonnal ki kellett volna kapcsolja a kamerát és nem fel venni más tragédiáját.
2022. febr. 5. 11:39
1/8 anonim válasza:
Miért, a többi videója nem érzéketlen és gáz?
2/8 A kérdező kommentje:
Akad. De ez most nagyon kirívó.. Én konkrétan megkonnyeztem szegény nénit, ő meg videozza más fájdalmat a nézettség meg pénz miatt..
2022. febr. 5. 12:10
4/8 anonim válasza:
Ez melyik videóban volt? Nem láttam, de megnézném. Köszi, ha segítesz!
5/8 A kérdező kommentje:
Letorolte pár óra után. Ez még akkor volt, mikor Vicaeknal volt.
2022. febr. 8. 20:28
6/8 anonim válasza:
Herby összes videója megkérdőjelezhető, nem túl értékesek...
Nem véletlen hogy másfél éve már csak Vicc Elek és PamKutya videókat nézek, inkább tanulok és szórakozok, mint egy alkoholistat nézek
7/8 anonim válasza:
ezzel a lépésével csak azt akarta elérni, hogy jobb embernek tűnjön. a sok buta támogatója meg be is nyelte :D
8/8 anonim válasza:
Undorító hogy nyílvános helyeken kamerázgat,úgy hogy meg se kérdezi hogy bennelehetnek-e.Beteg az agya.Nem hiszem hogy bárki örül annak ha benne van a videójában pl egy boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!