Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hódi Pamela beteg vagy mi...

Hódi Pamela beteg vagy mi történhetett vele?

Figyelt kérdés

A Berki mellett sugárzott a haja, az arca mindene..

Bence mellett mint aki 10 évet öregedett.

Most volt a reggeli műsorban, azt hittem meg sem ismerem.

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ő boldog és kiegyensúlyozott.

Peller Anna azt kell mondjam, hogy 10 évvel idősebb, de hozzá képest hihetetlen gyönyörű és jól tartja magát, ő volt a műsorvezető.

Valami betegség lehet nála? A baba mindig azt nyilatkozta, hogy nagyon jó kisbaba. Szóval arra nem gondolok.

Bence is nagyon fiatalos mellette és korának megfelelően néz ki.

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 1. 08:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Milyen vállalkozás?
2022. febr. 13. 04:03
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki öregszik...na és???
2022. febr. 13. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, amit ír pár ember gyanítom élőben még nem sokan láttátok, akkor nem lenne most furcsa milyen. Mindig, ha írják oldalán is azért szeretik, mert "természetes" meglepődök, mert ő aztán szerkeszt van filter keményen igaz nem(csak) az arca lesz teljesen más, hanem a teste...a kilók. Ez gyerekektől független és nem az a gond 55kg vagy 95kg hanem, hogy nem a valóságot mutatja miközben azt hangoztatja.

Mondom ezt úgy amúgy semmi bajom vele kb semleges kategória, mert mint nőt a Berki miatt nagyon sajnáltam/sajnálom viszont, amit a követők fele csinál azt nem csípem, de vígan megél belőle szóval tud valamit. Én az álszent embereket nem kedvelem mindenesetre...

Azt viszont el kell, hogy mondjam valóban normális maradt, tehát annak ellenére sokszor közel milliós tétel adott reklám (poszt + pár story) ha egy helyen esztek vagy egy társaságban vagytok is ugyanolyan közvetlen. Viszont nem úgy néz ki, mint amit instán mutat, ezért van tehát az meglepődik, akivel az utcán megy szembe vagy tévében látja (bár utóbbi megint full smink, jó szög tehát nem olyan mint a valóság, de közelebb ahhoz legalábbis instához képest).

Abban igaza volt valakinek, hogy régen jobban nézett ki és itt most megint nem a terhesség illetve életkor, ami miatt más hanem a beavatkozások nekem pl onnantól nem tetszik, amikor elkezdődött a botox dili, de azt becsülöm sosem tagadta.

Ami aggaszt viszont, hogy most - március eleje- mi lehet vele, mert van ilyen és olyan pletyka is, gyanítom hamarosan megtudjuk a bulvárból.

2022. márc. 6. 00:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Milyen pletyka?
2022. márc. 6. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Szegény hölgy.💖
2022. márc. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!