11/18 anonim válasza:
Igen az, ránezel és lehet látni.
12/18 anonim válasza:
A fene tudja már a mai világban. Van egyáltalán olyan, akiben csak magyar vér csörgedezik. Az apja biztos nem volt roma. Az anyjáról nem találtam képet. Az egyik lánya kissé romás beütésű. Ő fiatal korában szőkés hajú volt. Ennek ellenére némely képeken kicsit romás. De amúgy nem is fontos. Mert nem hivalkodik a pénzével, és nem hasonlít egy cigánybáróra, hanem egy átlagos üzletemberre.
13/18 anonim válasza:
Egyértelműen cigány... élet csak megnézni a középső lányának (Trifontné Balogh Tiffany-nak) a férjét (Trifont Gyula). Full cigány... a gyerekük is (azaz Balogh Levente unokája);
5 percet kerestem én is a neten, miután erősen élt bennem a gyanú, hogy cigány... nem alaptalanul gondoltam, hogy az, mert egyértelműen az is, cigány.
14/18 anonim válasza:
Tényleg az, én a nevéből jöttem rá, Balogh az nagyon gyakori náluk, mint a Horváth (így h-val a végén) vagy a Farkas. Arca, szeme is olyan.
15/18 anonim válasza:
Utolsó, hülye vagy, mint egy marok szárított molylepke.
Nézd meg először is, a Balogh vezetèknèv, honnan származik, mi az eredete...
A Horváth és Farkasét, Molnárét ugyanúgy...
17/18 anonim válasza:
Igen, első ránézésre meglehet róla mondani
18/18 anonim válasza:
A levente nagypapája sváb zsidó volt magyarországra menekült és magyarosította nevét Baloghra . Az már más tészta hogy a lánya romához ment hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!