Nem tudni, nem akarják egyelőre nyilvánosra hozni, hogy van-e barátnőjük, mert nem akarják megbántani az Army-kat.
De előfordulhat, hogy van. :)
Én is mint Army kíváncsi vagyok nagyon.
Jó most akkor vegyük sorban a tagokat az én meglátásom szerint.
Jin - tuti van valakije,sokan mondják, hogy már meg se lepődnének ha egyszer bejelentené, hogy házasodik. Nos én sem,de sosem tudhatjuk. Ha nincs is esetleg most komoly kapcsolata,a közelmúltban fix,hogy volt.
Yoongi - hát ennek a srácnak nem úgy tűnik minha hiányozna a fejére egy párkapcsolat, túl nagy bonyodalom lenne neki, szerintem Yoongi egy ideje szingliben nyomja a mindennapjait és inkább a munkára összpontosít.
Namjoon - tudja a fene..róla pletykáltak már fűt-fát is,szerintem van barátnője.
Hoseok - szerintem van valakije.
Jimin - ugyanazt tudom mondani amit Hoseokról,de szerintem Jiminnek ritkán van komoly kapcsolata.
Taehyung - most érzem, hogy szingli de tuti volt már párja!
Jungkook - szerintem Jungkook sem vágyik komoly kapcsolatra jelen időkben,el van a boxal,a videójátékaival meg a kutyákkal.
Szóval szerintem Kook magányos farkas.
Nem analizálgatom én túl minden szavukat, de úgy gondolom, hogy néha elejtenek utalásokat akaratlanul is (vagy csak simán nem érdekli őket). Amit én raktam össze, az az, hogy Jungkook-nak van valakije és esetleg még Yoongi-ról tudom elképzelni. Aztán ott van Hobi, akit inkább csak azért említek, mert számomra ő teljes sötétség ebben az ügyben, tényleg nincs rá tippem. A többiek viszont olyan egyedül vannak, mint a kisujjam. Na. Szerintem.
Mindenesetre kva jól van ez titkolva, ami érthető is, a helyükben én sem kürtölném világgá.
Utolsó, miből gondolod hogy Kooknak van valakije?
Szerintem totál szingli vibeja van xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!