Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » As bts tagoknak van barátnője?

As bts tagoknak van barátnője?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Barátjuk van.
2022. jan. 25. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
nem tudom
2022. jan. 25. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Előfordulhat, de saját és esetleges barátnőik biztonsága érdekében valószínűleg titokban szeretnék tartani. Felnőtt emberek, tehát biztosan van már ilyen-olyan tapasztalatuk a téren.
2022. jan. 25. 17:36
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudni, nem akarják egyelőre nyilvánosra hozni, hogy van-e barátnőjük, mert nem akarják megbántani az Army-kat.

De előfordulhat, hogy van. :)

Én is mint Army kíváncsi vagyok nagyon.

2022. jan. 25. 19:21
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Nincs
2022. jan. 26. 11:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan nincs, gyakorlatilag viszont simán lehet, hogy van akinek van, csak nem publikus
2022. jan. 26. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
🤷‍♀️
2022. jan. 26. 15:07
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Jó most akkor vegyük sorban a tagokat az én meglátásom szerint.

Jin - tuti van valakije,sokan mondják, hogy már meg se lepődnének ha egyszer bejelentené, hogy házasodik. Nos én sem,de sosem tudhatjuk. Ha nincs is esetleg most komoly kapcsolata,a közelmúltban fix,hogy volt.

Yoongi - hát ennek a srácnak nem úgy tűnik minha hiányozna a fejére egy párkapcsolat, túl nagy bonyodalom lenne neki, szerintem Yoongi egy ideje szingliben nyomja a mindennapjait és inkább a munkára összpontosít.

Namjoon - tudja a fene..róla pletykáltak már fűt-fát is,szerintem van barátnője.

Hoseok - szerintem van valakije.

Jimin - ugyanazt tudom mondani amit Hoseokról,de szerintem Jiminnek ritkán van komoly kapcsolata.

Taehyung - most érzem, hogy szingli de tuti volt már párja!

Jungkook - szerintem Jungkook sem vágyik komoly kapcsolatra jelen időkben,el van a boxal,a videójátékaival meg a kutyákkal.

Szóval szerintem Kook magányos farkas.

2022. jan. 31. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem analizálgatom én túl minden szavukat, de úgy gondolom, hogy néha elejtenek utalásokat akaratlanul is (vagy csak simán nem érdekli őket). Amit én raktam össze, az az, hogy Jungkook-nak van valakije és esetleg még Yoongi-ról tudom elképzelni. Aztán ott van Hobi, akit inkább csak azért említek, mert számomra ő teljes sötétség ebben az ügyben, tényleg nincs rá tippem. A többiek viszont olyan egyedül vannak, mint a kisujjam. Na. Szerintem.

Mindenesetre kva jól van ez titkolva, ami érthető is, a helyükben én sem kürtölném világgá.

2022. febr. 2. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, miből gondolod hogy Kooknak van valakije?

Szerintem totál szingli vibeja van xd

2022. febr. 3. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!