Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kasza Tibi feleségének nem...

Kasza Tibi feleségének nem olyan az élete mint egy valóságos mese?

Figyelt kérdés

Az egész kapcsolatuk mint a mese. Jó értelemben írom. Facebookon megismerkedtek mikor még 20 éves se volt. Sok utazgatás, boldog évek. Majd az egyik tévéműsorban a lánykérés. Esküvő a Grand Canyonnál. Kislányuk megszületése. Most a második terhesség.

A Manker shop sikeressége...

Ismeretlen lányból hova jutott.

Mennyire kevés erre az esély.

2022. jan. 5. 22:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ki az a K ?
2022. jan. 7. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Sarka K.
2022. jan. 7. 18:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja már van új párja
2022. jan. 7. 18:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Van itt egy kérdező, aki állandóan álnaiv kérdéseket tesz fel celebekről, hogy mások fikázzák a célszemélyt ő meg csak játssza az ártatlan naiv lelket, aki senkire egy rossz szót sem mondana. Sorba be tudnám ide linkelni melyik kérdéseket írta ki
2022. jan. 7. 23:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Én kedvelem Kasza Tibiéket, úgyhogy ha veszekedni akarsz menj el máshova. Ha nem érdekel egy kérdés,nem kell megnyitni. Más "celebeket" nem is követek sehol. Nem szoktam senkiről kérdéseket kiírni.
2022. jan. 8. 07:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Hat cserébe a kaszával kell lennie, en inkább lennék egyedül egy kis faluban 😂
2022. jan. 13. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Kasza is elég sokra vitte. Annak idején csak hatterenekes volt egy ismert magyar bandába. Ma pedig a csapból is ő folyik. Szerintem egyikőjük sem tehetségtelen ember. Tibornak van egy humora, nem egy sótlan figura. Andi pedig megtestesíti a vidéki álmot, tudnak vele azonosulni az emberek. Mindezt úgy teszi, hogy polgári állása szerintem sosem volt. Lora előtt abszolút semmittevésből állt az élete, holott a végzettsége alapján max árufeltöltő lehetne valahol.
2022. jan. 13. 12:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Sőt, meg büszke is volt arra hogy az iskola melle járt... egyszer láttam YouTube-on egy livejukat, kasza le is szidta. Amúgy nagyon csúnyán beszélt róla, olyanokat mondott, hogy ő mentette ki a nyomorból, meg fel hogy a gyerek az o eszet örökli... en egy percig nem lennék ilyen pasival
2022. jan. 13. 12:24
 19/19 A kérdező kommentje:
#18: Olyankor csak viccből mondja.
2022. jan. 13. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!